A ter Horst

Wat mij tegen viel is dat de heren in eerste instantie niet met de juiste apparatuur de leiding schoon maakte, daardoor water overlast, door alsnog uit de auto de benodigde apparatuur te halen is... Wat mij tegen viel is dat de heren in eerste instantie niet met de juiste apparatuur de leiding schoon maakte, daardoor water overlast, door alsnog uit de auto de benodigde apparatuur te halen is de leiding alsnog schoon gemaakt. Conclusie de wateroverlast was niet nodig geweest.

Jan

Snelle en vakkundige service

Goed, snel professioneel

Relaxed Apartments

Snelle reactie, goede service en snelle oplossing

Schönhage

Heel netjes snel en aardig personeel

H.J.M. Ostendorf

Prima opgelost, vakkundige monteur.
Was echter veel later dan afgesproken (binnen 4 uur werd binnen 6 uur). Graag via de de service desk een waarschuwing dat het later wordt.

Gootsteenverstopping was 2 jaar geleden niet goed verholpen door ander bedrijf. Ik heb nu het vertrouwen dat de ontstopping professioneel is verholpen.

Via internet heb ik een tijdvak geboekt. De medewerker van RRS zou op 19 december tussen 11.30 en 13.30 uur komen. Om 13.55 uur heb ik gebeld omdat er nog niemand was. Van de medewerker van de... Via internet heb ik een tijdvak geboekt. De medewerker van RRS zou op 19 december tussen 11.30 en 13.30 uur komen. Om 13.55 uur heb ik gebeld omdat er nog niemand was. Van de medewerker van de planning kreeg ik te horen dat het nog anderhalf uur zou duren voordat er iemand kwam. Ik vroeg waarom ik niet gebeld word als RRS niet binnen het afgesproken tijdsvak komt. Het antwoord van de planner was dat tijdsvakken via internet geboekt, niet gehaald konden worden.
Samenvattend: ingeplande afspraak wordt niet nagekomen, niet gebeld over verlate tijdstip, een bijzonder klantonvriendelijke medewerker op de planning die mij beschuldigt dat ik niet via internet had moeten boeken maar per telefoon.

Uiteindelijk kwam er een medewerker voor de ontstopping. Een aardige man. Maar ook daar ging het mis. Nadat hij de ontstopping verholpen had controleerde ik of hij het sifon goed had aangesloten maar dat bleek te lekken. Jammer dat ik de man daarop moest wijzen en dat hij dat niet zelf controleert.

Botter

Wij zijn zeer tevreden , probleem was snel verholpen

ben Mendes

Snel en doeltreffend