René Plantinga

Heel goed! Meteen duidelijk makend wat de startprijs is een mogelijke bijkomende kosten. De monteur kwam dezelfde morgen al en was zeer vriendelijk. Monteur heeft snel en adequaat de reparatie... Heel goed! Meteen duidelijk makend wat de startprijs is een mogelijke bijkomende kosten. De monteur kwam dezelfde morgen al en was zeer vriendelijk. Monteur heeft snel en adequaat de reparatie uitgevoerd. Ben zeer tevreden!

- goede analyse, goed plan, plan goed en snel uitgevoerd.
- nog iets duidelijker vertellen wat hij gaat doen.
* ik kan mij voorstellen dat mensen die minder mondig/vaardig zijn anders...
- goede analyse, goed plan, plan goed en snel uitgevoerd.
- nog iets duidelijker vertellen wat hij gaat doen.
* ik kan mij voorstellen dat mensen die minder mondig/vaardig zijn anders zich wat overdonderd voelen.
* Er waren nu meerkosten zonder dat die vooraf verteld werden. dit zijn de gebruikte materialen. logisch, maar vooraf vertellen kan problemen voorkomen.

A. Holtring

Goede service, prima dienstverlening

VVE K35

Prima geregeld. Snel en duidelijkmover de prijs

Snel degelijk en competent

Geweldige service! Zondagochtend vroeg gebeld over een verstopping van het toilet en de daardoor ondergelopen badkamer. Binnen twee uur stond er iemand voor de deur die het probleem niet alleen... Geweldige service! Zondagochtend vroeg gebeld over een verstopping van het toilet en de daardoor ondergelopen badkamer. Binnen twee uur stond er iemand voor de deur die het probleem niet alleen binnen een half uur had verholpen maar ook nog eens meehielp bij het opruimen én ons een nieuw doucheput-dekseltje meegaf. Heel erg bedankt!

M. Berghauser Pont

In orde, alleen belde de monteur niet een kwartier van te voren, zoals afgesproken

Amarilis Six

Snelle service. Monteur was vriendelijk. Probleem lijkt opgelost.

Karin van Gemert

Positief, vriendelijk, antwoord op alle vragen. Geen verbeterpunten

Mevr. Roos

Een zeer vriendelijke/aardige medewerker, die vakkundig en snel te werk ging en het probleem van de verstopping oplostte.