Kees Heerhugowaard

Aardige medewerker, probleem goed en snel verholpen. Prima!

Mw. T. Bak

Warn snel aanwzzg

Aardige medewerker en erg blij dat het probleem (in het weekend) snel kon worden opgelost.

Inetrnetformulier; ingevuld s avonds 8 uur, om kwart over 9 nog geen enkele reactie op gehad, Toen de klanenservice gebeld. Gesprek was redelijk kortaf, en niet geheel duidelijk, pas na mijn vragen... Inetrnetformulier; ingevuld s avonds 8 uur, om kwart over 9 nog geen enkele reactie op gehad, Toen de klanenservice gebeld. Gesprek was redelijk kortaf, en niet geheel duidelijk, pas na mijn vragen (de prijs is dan.... ja ok maar wanneer kan er dan iemand? Binnen paar uur... etc.)
Mailwisseling; de aanvraag, status, en uiteindelijke werkbon werkt prima.
Monteur; Keurig vooraf op de hoogte gebracht van pinstoring, de monteur zeer vriendelijk en netjes.
Nette afhandeling en opgelost binnen half uur.

Snelle en goede service. vakkundige medewerkers.

Danielle Eggink

Afgelopen dinsdag avond kwam er een monteur om onze leidingen te ontstoppen.
Afgelopen dinsdag avond kwam er een monteur om onze leidingen te ontstoppen.
Alles leek goed tot ik de volgende morgen de wasmachine aanzetten toen kwam de al het water mijn huis in gutsen en stond de hele boel blank.
In de middag maar weer gebeld lag toch echt aan de afvoer.
De volgende monteur heeft het echter wel netjes opgelost en was duidelijk niet blij met de voorgaande collega deze had zich er erg makkelijk van afgedaan en had alles ook nog even moeten controleren.
Jammer dat die tweede monteur niet meteen de eerste keer is gekomen had ons ook veel tijd en ellende bespaart.
Als je 160 euro moet betalen voor een half uurtje werk dan verwacht je niet dat de volgende dag de boel weer blank staat.
Voor de eerste monteur geef ik helemaal geen ster voor de tweede geef ik 5 sterren.

Sandra de Heus

U hebt met uw 'monteur'/ loodgieter GOUD in handen. heel zuinig met deze man omgaan.
daadkrachtig en effectief werkend.

C. IJkel

Vriendelijke en kundige monteur. Planning was waardeloos. De dienst van de monteur begon om 13:00 uur terwijl ik ingepland stond tussen 8:00 - 12:00 uur. De dag zelf geen belletje ontvangen van de... Vriendelijke en kundige monteur. Planning was waardeloos. De dienst van de monteur begon om 13:00 uur terwijl ik ingepland stond tussen 8:00 - 12:00 uur. De dag zelf geen belletje ontvangen van de planning, wel direct gebeld door de monteur dat hij onderweg was.