Duidelijke uitleg aan telefoon over wachttijd volgende dag Daarna goede service, na besluit s avonds te laten repareren Medewerker erg vriendelijk
Goede afwerking en vriendelijke bediening.
Het was me niet helemaal duidelijk wat er precies moest gebeuren maar heb de man zn werk laten doen en het probleem is verholpen. Vrij snel ook.
Was goed gedaan
Toppers
Mijn eenmalige ervaring met RRS is: a. Goede voorlichting over prijs en tijd. b. goed en vakkundig werk geleverd.
Th ,. Eradus
Goede snelle service en geholpen door iemand die snel en vakkundig werkt en na de reiniging alles functionerend achterlaat
Ze waren er heel snel en het was snel verholpen aardige meneer
Snelle service en de monteur lost het probleem goed op en geeft daarbij nog advies om in de toekomst de verstopping te voorkomen.
Michiel Middendorf
Een tip: misschien voor een klein extra bedrag (20 euro?) het mogelijk maken om het...Transparant in prijsstelling. Zeer correcte medewerkers, zowel telefonisch als de loodgieter.
Een tip: misschien voor een klein extra bedrag (20 euro?) het mogelijk maken om het tijdstip van de afspraak aan te mogen geven