Aardige monteur, deskundig. Had een duidelijk verhaal wat hij deed en gaf nog wat suggesties waarin ik zelf kon kiezen welke oplossing. Zeer tevreden!
heer/mevrouw
Snelle service, duidelijk in afspraak en spoedig opgelost.
Vakkundig
heer F.M. Smits Adres Zesseling 12 6661 NZ Elst
Erg nette en fijne behandeling en de prijs viel mee. Ook snel gereageerd op ons verzoek. (wij zijn niet aangesloten op het riool maar op een IBA op ons terein.)
heer/mevrouw schoorl
Snel en vriendelijk
Dhr. Scheep
Ze SMS-en voordat de monteur komt, verstopping snel opgelost, monteur werkt netjes
heer/mevrouw otten
Hele aardige en behulpzame man en hij heeft alles goed uitgelegd en advies gegeven.
mevrouw M.Michels
Snelle service in het weekend. Verbeterpunten: De aanmelding bij de telefoniste was niet erg professioneel; ik heb tijdens het gesorek met haar getwijfeld om de klus ergens anders te gaan...Snelle service in het weekend. Verbeterpunten: De aanmelding bij de telefoniste was niet erg professioneel; ik heb tijdens het gesorek met haar getwijfeld om de klus ergens anders te gaan aanvragen. Ik vond het ook lastig dat ik de man die de klus kwam doen niet goed kon verstaan zodat ik niet goed begreep wat het is probleem is.
Enriko Weijers
Prima en snel geholpen
heer/mevrouw
Heel prettig en snel geholpen. Wel prijzig maar dat is overal