Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke medewerker. Was snel ter plekke en heeft ons vlot van een verstopping afgeholpen.
Het tarief is we erg hoog op vrijdag na 1700 uur, en naar verluid zelfs nog hoger in het weekend.

M. Thijssen

RRS heeft mijn probleem snel en vakkundig kunnen oplossen. De monteur vrij snel ter plaatse belde ook netjes van te voren.

Nu is het aan mij om het probleem ook definitief op te lossen...

Nu is het aan mij om het probleem ook definitief op te lossen (wortelgroei)

De medewerker was zeer vriendelijk en professioneel.

Terhaerdt

Duidelijk, vriendelijk en bekwaam

Snelle deskundige service

Segers

Wij hebben op tweede kerstdag gebruik gemaakt van uw bedrijf . Een jongeman ( weet zijn naam niet maar hij heeft nummer 350082) heeft ons zeer professioneel geholpen . Wij waren diep onder de indruk... Wij hebben op tweede kerstdag gebruik gemaakt van uw bedrijf . Een jongeman ( weet zijn naam niet maar hij heeft nummer 350082) heeft ons zeer professioneel geholpen . Wij waren diep onder de indruk van de professionaliteit en klantvriendelijkheid . Hij had verstand van zaken . Wij waren erg verrast zeker omdat het nog een jonge kerel was. Die komt er wel ! Willen jullie dit aub doorgeven aan de desbetreffende jongeman ?

Harold

Hier zijn geen/6 woorden voor: Professioneel, vriendelijk, vakkundig, behulpzaam, meedenkend, serviceverlenend.

Vincent is geweldig! complimenten, en hij zou salaris verhoging mogen ontvangen. Hij doet zijn werk heel goed.