Je wordt vlot geholpen. Aankondiging wanneer de monteur komt is prettig maar een korter tijdsbestek zou fijner zijn. De persoon stelde zich netjes voor en heeft alles uitgelegd en liet alles netjes...Je wordt vlot geholpen. Aankondiging wanneer de monteur komt is prettig maar een korter tijdsbestek zou fijner zijn. De persoon stelde zich netjes voor en heeft alles uitgelegd en liet alles netjes achter. De verstopping van de afvoer was binnen 10 minuten verholpen en dan vind ik € 105,- een hele hoop geld!!!
Telefonische intake was iets minder, mensen ter plaatse dachten mee en hebben het (tijdelijk) opgelost.
Heel snel ter plaatse, netjes afgehandeld (alleen vergeten toiletpot weer vast te schroeven aan de grond, vandaar net geen 5 sterren :-))
Evers
Goede En snelle reactie
Karin Jansen
Zeer prettig
L.A.A. Volkering
Helemaal goed, de eerlijkheid bied mij te zeggen dat ik nogal slechte recensies had gelezen. Dit was helemaal goed, een half uur na mijn melding waren de monteurs er al en hebben het probleem, een...Helemaal goed, de eerlijkheid bied mij te zeggen dat ik nogal slechte recensies had gelezen. Dit was helemaal goed, een half uur na mijn melding waren de monteurs er al en hebben het probleem, een verstopping in de afvoerleiding naar de straat, deskundig verholpen.
Appartement
Hele goede service of bedankt
Prima behulpzame medewerker, belde even om te zeggen dat hij later was, heel netjes. Jammer dat jullie op de site een tijdsvak aangeven, en dat de medewerker dat dan niet haalt, want op basis...Prima behulpzame medewerker, belde even om te zeggen dat hij later was, heel netjes. Jammer dat jullie op de site een tijdsvak aangeven, en dat de medewerker dat dan niet haalt, want op basis van de informatie op de site maak ik de keuze!
Rene
Geholpen ja, maar dat had ook telefonisch gekund. Handoek op het dousche putje en 2 keer door trekken en de verstopping was weg. Had me €156,- bespaart.
J. van Nigtevegt
Wat een aardige en behulpzame medewerker hebt u naar ons toegestuurd. Kan niet beter!