Wij waren zeer tevreden

Het is vandaag de dag zelden dat een bedrijf je nog verrast, maar jullie service was echt boven verwachting! telefonisch netjes, zelfde man als 5 jaar geleden (zegt ook heel wat), mega snel!!!... Het is vandaag de dag zelden dat een bedrijf je nog verrast, maar jullie service was echt boven verwachting! telefonisch netjes, zelfde man als 5 jaar geleden (zegt ook heel wat), mega snel!!! binnen een half uur!!!!! en een hele vriendelijke man. prijs was duidelijk en hij gaf tips om het de volgende keer te voorkomen.

Perfecte service

n.v.t.

Vriendelijk en efficient
wat ik lastig vind,het was in 20 minuten klaar dat dan de kosten toch 105 euro zijn

Van Zetten

Nette monteur die binnen afzienbare tijd voor de deur stond (op zondag nacht). Kundig geholpen. Blij mee.

Ook de telefooncentrale nam ons eerste telefoontje prima aan en heeft meteen...

Ook de telefooncentrale nam ons eerste telefoontje prima aan en heeft meteen gehandeld.

Fred van Tergouw

Wat ik als goed hebt ervaren,is de vriendelijkheid van de monteur,dit was ook een man,die weet waar hij over praat,als ik in de toekomst weer wat heb aan de afvoer of riool,hoop ik dat deze man... Wat ik als goed hebt ervaren,is de vriendelijkheid van de monteur,dit was ook een man,die weet waar hij over praat,als ik in de toekomst weer wat heb aan de afvoer of riool,hoop ik dat deze man zichzelf weer meld bij mij.

Groet Fred van Tergouw.

Jansen Wijchen

Monteur is zeer bekwaam en weet precies wat hij moet doen. Geeft ook helder advies over mogelijke oorzaken en hoe in de toekomst problemen te voorkomen. Heeft het probleem snel verholpen.

Prettige ervaring met medewerker