Negatief. Klantenservice aan telefoon is heel onvriendelijk en de monteur was echt onsympathiek. Door zijn toedoen stond onze hele bovenverdieping onder water, het stroomde onze houten trap af... de...Negatief. Klantenservice aan telefoon is heel onvriendelijk en de monteur was echt onsympathiek. Door zijn toedoen stond onze hele bovenverdieping onder water, het stroomde onze houten trap af... de hel inderdaad.
Snelle service, prettige medewerker, uitstekend werk
T. van der Linden
De meneer was erg vriendelijk en zeer bekwaam. Hij heeft ook weer de uitschuifbare prullenbak en keukendeurtje vast geschroefd. Ook heeft hij het onder de gootsteen met een doekje schoon gemaakt....De meneer was erg vriendelijk en zeer bekwaam. Hij heeft ook weer de uitschuifbare prullenbak en keukendeurtje vast geschroefd. Ook heeft hij het onder de gootsteen met een doekje schoon gemaakt. Top service! Enige minpuntje is dat ik niet gebeld ben dat hij er bijna aan kwam. Dit was beloofd omdat ik nog op mijn werk was. Gelukkig ben ik toch maar eerder naar huis gegaan en was ik net thuis toen hij kwam aanrijden.
Op zondag werd de telefoon niet beantwoord. Bij het doorschakelen viel de lijn dood. Dat was frustrerend . Maar voor het overige ben ik uitstekend geholpen.
De vakbekwaamheid van uw medewerker. Hij gaf tips a/ geen extra roostertjes op de afvoer, belemmerd snelheid v.h. wegstroomde water b/ regelmatig soda/warm water door de afvoer laten stromen c/...De vakbekwaamheid van uw medewerker. Hij gaf tips a/ geen extra roostertjes op de afvoer, belemmerd snelheid v.h. wegstroomde water b/ regelmatig soda/warm water door de afvoer laten stromen c/ wasmachine ook een keer op 90 gr. laten wassen. Wist ik niet. Verbetering: een veel kleinere tijdsmarge. (8.00 tot 18.00 uur) is wel erg lang “ huisarrest”. Dagdeel of liever nog korter moet toch wel kunnen ?
Prima ervaring
Snelle service en duidelijke uitleg. Alleen jammer dat dit een tweede keer in half jaar tijd gebeurt. Voorheen 14 jaar lang geen problemen gehad. Daarom hopen we dat het nu wel goed blijft.
Mevr.van Bekkum
Een vriendelijke ,deskundige medewerker heeft mij zeer vlot van de verstopping van het toilet afgeholpen.
Je kon voor dezelfde dag een afspraak maken. Ze waren op tijd. Het probleem was snel en goed opgelost.
H. Akkerman
De monteur is drie uur bezig geweest met de veer. volgens hem was het een harde(uitgekristalliseerde) verstopping aan het eind van de leiding. Nadat ik hem had geadviseerd om een gat aan het eind...De monteur is drie uur bezig geweest met de veer. volgens hem was het een harde(uitgekristalliseerde) verstopping aan het eind van de leiding. Nadat ik hem had geadviseerd om een gat aan het eind van de leiding te boren om te kijken, werd duidelijk dat deze leiding aan het eind volledig vrij was. Hij heeft met de veer al die tijd in een vettige verontreiniging aan het begin van de leiding gedraaid zonder deze verstopping te verwijderen. Volgens hem kon dit niet omdat het vettig was???. Resultaat: de leiding is nog steeds verstopt en de keuken zat onder de vettige smurrie. De rekening (Euro 338) staat in geen verhouding tot de geleverde prestatie. Ik verwacht van RRS toch wel enige coulance gezien deze gang van zaken. Met uw bedrijf gebeld en de zaak uitgelegd. Het zou met de bedrijfsleider worden overlegd. Tot nu toe niets van u vernomen, waardoor ik uw bedrijf zeker niet zal aanbevelen.