Telefonisch goede uitleg en advies. De persoon die kwam ontstoppen was ruim op tijd, vriendelijk en de klus naar tevredenheid geklaard.
Snelheid van bezoek Vakkundigheid
Maurice Hendriks
Vriendelijke service aan de telefoon en een zeer goeie en vakbekwame medewerker te plaatse ...
G. van den Nieuwendijk
Netjes te woord gestaan, duidelijke afspraken en tijdsblokken, zeer goede ervaring en duidelijke uitleg van de verstopping en keurige opruiming van de derrie.
Wilma
Snel ter plaatse. Bijzonder vriendelijke en deskundige medewerkers. Problemen snel verholpen binnen een half uur.
Zeer snel ter plaatse na mijn telefoontje. Perfect !
Deveny
Erg vriendelijk, goede service
Sjef Mannie
Ik ben uitermate tevreden over de service die jullie verleend hebben. De medewerker was goed voorbereid. Was uiterst correct en vriendelijk. Legde alles goed uit. Gaf nog adviezen en tips voor de...Ik ben uitermate tevreden over de service die jullie verleend hebben. De medewerker was goed voorbereid. Was uiterst correct en vriendelijk. Legde alles goed uit. Gaf nog adviezen en tips voor de toekomst. Kortom een visitekaartje voor jullie bedrijf. Ik hoop dat jullie hem dit ook persoonlijk willen meedelen.