ondanks de drukte toch heel snel geholpen. mijn dank.

De jongeman die bij ons is geweest heeft keurig gewerkt (zover als dat kan met een verstopte afvoer)en heeft de vragen beantwoord die we hadden. Erg netjes en beleefd!
Wij zullen dit bedrijf...
Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
Eindoordeel: 9

Goede en snelle oplossing van ons verstoppingsprobleem.

B. I. van der Mark

Snel aanwezig. Sociale monteur. Duidelijke communicatie.

Goed en snel werk geleverd. Ook netjes op tijd. Vriendelijk personeel.

Cees egmond

de snelheid waarmee het probleem doorgrond en opgelost werd

De snelheid waarmee de medewerker ter plaatse was (een paar uur eerder dan geschat en binnen een paar uur na het eerste telefoontje), de voortvarendheid en het enthousiasme waarmee gewerkt werd.... De snelheid waarmee de medewerker ter plaatse was (een paar uur eerder dan geschat en binnen een paar uur na het eerste telefoontje), de voortvarendheid en het enthousiasme waarmee gewerkt werd.
Het meedenken en het bewerken van een doorbraak, toen er wortels gevonden werden. De wc kon weer gebruikt! erg fijn zeker voor de kinderen die last van diarree hadden.
Intussen is het opnieuw vastgelopen, aanleiding om te graven naar de afvoerbuizen en het stuk oude buis vergroeid en gevuld met wortels (zoals uw medewerker al veronderstelde zat er een put) te verwijderen (dank aan de buurman). Er zit nog ergens een ophoping lijkt het, waarschijnlijk inwendig, af en toe wordt de vloer naast de toilet beneden nat (vermoedelijk als er boven water gebruikt wordt van wc/ douche. Dat is een reden om binnenkort nog even contact over op te nemen met jullie: ik las net over 3 maanden garantie bij RRS, dat zou goed uitkomen.

Thomas

Vriendelijk, op tijd, efficient
Klant niet geinformeert over de te leveren hulpmiddelen zoals water, mankracht

Snel teplaatsen terwijl het een hele drukke nacht voor jullie was, verstopping is snel verholpen, goede service, zelfs de volgende dag nog terug geweest om de wc goed aftedichten

F M Koks

Snelheid waarmee er werd gekomen. Vriendelijkheid en behulpzaamheid van de monteur. Degelijkheid van het werk.