Snelle service. En probleem binnen een half uur opgelost. Vriendelijke aan de telefoon en de Reiniger zelf.
Berichtgeving over wanneer komen is verbeteren waard. Geen bericht dat het later werd en niet bereikbaar via telefoondienst. Erg slecht
Janssen
Super geholpen
Roel Murris
Johan was meer dan prima. Hij dacht mee was snel.in het nemen van de juiste beslissing en een prima man om mee samen te werken. Als je Johan krijgt dan wil ik dit bedrijf aanbevelen. De...Johan was meer dan prima. Hij dacht mee was snel.in het nemen van de juiste beslissing en een prima man om mee samen te werken. Als je Johan krijgt dan wil ik dit bedrijf aanbevelen. De tarieven zijn behoorlijk.
Smits R
Volgens afspraak / en binnen een half uur het probleem verholpen. Alleen geen factuur via de mail gekregen alleen een monteurs bevestiging dat hij geweest is.
Jo
Zeer goede service
De klantvriendelijkheid en vakkennis van de monteur.
W.G. van der Lugt
Goede informatie. Prima oplossing voor het probleem. Snelle en duidelijke factuurinformatie
W.G. Van der Lugt
Goede informatie en goede oplossing van het probleem.
Handig dat je online zelf afspraak kan maken. Vriendelijke, vakkundige en behulpzame medewerker.