Snel aanwezig'
even bellen tevoren dat monteur komt
klacht opgelost

De monteur die kwam was vriendelijk beleefd en netjes. Die heeft t uitstekend gedaan. Echter ik heb vrijdag om 16:45 gebeld, er kon toen niets meer gepland worden, ik denk dat dit te maken had met t... De monteur die kwam was vriendelijk beleefd en netjes. Die heeft t uitstekend gedaan. Echter ik heb vrijdag om 16:45 gebeld, er kon toen niets meer gepland worden, ik denk dat dit te maken had met t weekendtarief. Moest om 17:15 terugbellen zodat met de 24uurs service een afspraak gemaakt kon worden. Geeft onaangenaam gevoel. Als gewoon gezegd werd dat t wel duurdere weekendtarief werd was t ook ok voor mij. Hele vrijdagavond gewacht op monteur, 21u gebeld, ik was de eerste in rij. Er is niemand komen opdagen, werd ook niet afgebeld.

Kuipers

Aardige monteur

Jonkman

Als goed ervaren heb ik snel, vakkundig, beleefd, professioneel. Om tien uur gebeld kwart voor twaalf voorgereden kwart over twaalf gefikst. Als verbeter punt kan ik alleen zeur punten aandragen:... Als goed ervaren heb ik snel, vakkundig, beleefd, professioneel. Om tien uur gebeld kwart voor twaalf voorgereden kwart over twaalf gefikst. Als verbeter punt kan ik alleen zeur punten aandragen: nog sneller een gratis is zoiets.

Telefonisch contact was al goed, ik werd vriendelijk te woord gestaan. De monteur wist waar hij het over had, was behulpzaam en heeft het prima opgelost.

Jacco

Op zondag de afspraak gemaakt en maandag ochtend waren jullie er al

Niels Klinkenberg

Snel, vriendelijk, vakkundig en effectief. dank jullie wel.

Er werd netjes gebeld dat de monteur eraan kwam. Nette en beleefde monteur. Keurig werk geleverd!

Snelle en gedegen oplossing

SV Scherpenzeel

Als voorzitter ben ik uitermate tevreden over het verhelpen van onze verstopping en bovenal de netheid waarmee dit is gedaan.
Ook mijn complimenten aan jullie technicus.