A. Hoogeveen

Afspraak juist nagekomen en goed werk geleverd

Sjaak van 't Hof

Snelle service, al liet de telefonisch bereikbaar rond 8 uur 's ochtends te wensen over. Probleem is kundig opgelost en er is een goed advies uitgebracht.

P. ten Hove

Een snelle en kundige aanpak. Geen verbeteringen.

Medewerker was correct, kundig en heeft de volle 2 a 2,5 uur intensief gewerkt en uiteindelijk het probleem weten op te lossen.
Verbeterpunt is dat na telefonische melding van de verstopping...
Verbeterpunt is dat na telefonische melding van de verstopping geen terugkoppeling is geweest wanneer er iemand zou komen, dus je moet wachten tot er in ons geval na een uur of twee iemand verschijnt.
Aan alles hangt een prijskaartje. Niets ten nadele van de medewerker die de verstopping heeft verholpen, maar 267 euro is best een fors bedrag om af te tikken.

Rob van Gaalen

Snel opgelost. Monteur was zeer vriendelijk en heeft goed uitgelegd wat hij ging doen. Geen verbeterpunten.

Jan Arnhem

De medewerkers van RRS opereren zeer professioneel, vriendelijk en effectief. Ze leveren vakwerk waarop niets is aan te merken.

Het was bij mijn ouders, de jongen had hen prima geholpen heb ik begrepen.

Albert

Op tijd volgens afspraak! Verstopping goed opgelost, netjes gewerkt!

Ilbay

Probleem snel en vakkundig opgelost.