Vriendelijkheid medewerker.

De service, snelle actie en deskundige monteur. Verbeterpunt: kleinere blokken van tijden waarop de monteur kan komen.

Buterowe

De monteur had geen ringetjes voor de sifon bij zich, zodat ik zelf naar de winkel moest om nieuwe ringetjes te kopen en alles zelf weer moest aansluiten. Dit voor een bedrag van 157 euro {1 uur).... De monteur had geen ringetjes voor de sifon bij zich, zodat ik zelf naar de winkel moest om nieuwe ringetjes te kopen en alles zelf weer moest aansluiten. Dit voor een bedrag van 157 euro {1 uur). Dezelfde verstopping werd de vorige 2 keer trouwens in een half uur gefikst.

Ellie Rolefes

Zeer goede informatie gehad toen ik belde voor een afspraak.
De volgende dag heeft een zeer goede monteur het probleem opgelost.
Ik was ontzettend tevreden.

Snelle vakkundige service

Correcte communicatie en uitvoer van werkzaamheden

Wilhelmien

Heel vriendelijk personeel alleen ik kreeg niet de indruk dat de boodschap goed was doorgekomen. ze kwamen het riool doodspuiten terwijl ik toch had aangegeven naar een oplossing zat t e zoeken... Heel vriendelijk personeel alleen ik kreeg niet de indruk dat de boodschap goed was doorgekomen. ze kwamen het riool doodspuiten terwijl ik toch had aangegeven naar een oplossing zat t e zoeken zodat het probleem niet meer voor zou komen. De andere dag kwam de technische dienst om een oplossing te bespreken. Ik zou volgen dag 25 april een mail krijgen voor een offerte en wanneer eventueel de werkzaamheden kunnen plaats vinden. Tot op heden er nog niets van gehoord.
Verkeerd email adres misschien?

Snel opgelost

Netjes en snel geholpen dus helemaal goed

Prima snelle service en probleem opgelost binnen het eerste half uur.