Zeer goed, de service de klantvriendelijke medewerker , en het bedrijf dat ons zonder dat zij verantwoordelijk waren de oplichter van de dag verzachte , en de voorrij kosten lieten vallen. een...Zeer goed, de service de klantvriendelijke medewerker , en het bedrijf dat ons zonder dat zij verantwoordelijk waren de oplichter van de dag verzachte , en de voorrij kosten lieten vallen. een warme douche voor dit bedrijf en nooit meer iets anders.
heer/mevrouw X
Onze ervaring is positief. Het niet doorspoelen van de toiletten is nog steeds niet verholpen, maar dat komt niet door een verstopping maar door een verkeerd aangelegd riool.
heer/mevrouw Semmekrot
Positief. We klungelden al een hele tijd met een verstopte WC Uitstekend werk
A. Morsink
Zeer vriendelijk en snel geholpen aan telefoon en door monteur.
Mijnders
Positieve ervaring. Aardige monteur die ondanks de warmte hard werkte.
heer/mevrouw Vlaswinkel
Ik had voor de ochtend online een afspraak gemaakt. Jammer dat ik uiteindelijk de hele dag moest wachten tot er iemand kwam. Om kwart voor 6 in de middag kwam RRS. Ik had zelf inmiddels 2 keer...Ik had voor de ochtend online een afspraak gemaakt. Jammer dat ik uiteindelijk de hele dag moest wachten tot er iemand kwam. Om kwart voor 6 in de middag kwam RRS. Ik had zelf inmiddels 2 keer gebeld, van RRS zelf niets gehoord. De klus is uitermate netjes uitgevoerd, daarover geen klachten.
heer/mevrouw Verwoerd
Als zeer positief alleen de aanrijtijd was wel lang gesteld.