Ik ben meer dan tevreden. Ben snel geholpen door een ontzettende fijne, aardige en competente monteur.
W. Van luinen
De snelheid van handelen, duidelijk de kosten vermelden tijdens de melding. Accurate monteur die erg netjes te eer ging.
L.Kwak
Zeer correcte en beleefde houding.
Arie Kooij
Harde werker
Accuraat en probleem snel verholpen. Kennis van zaken. Goed bereikbare en service gerichte binnendienst!
Een keurige man die de ontstopping heeft verholpen.Een verbeterpunt.Ik kreeg een verkeerde voorlichting over de kosten
oke
Goed volgende keer weer
Gea
Vriendelijk en netjes geholpen
Snelle respons op de aanvraag, ca 2 uur medewerker vriendelijk, vakkundig, netjes, beleefd en zoekt naar oplossingen. zeer goede ervaring. en wellicht het belangrijkst...de klacht in 45...Snelle respons op de aanvraag, ca 2 uur medewerker vriendelijk, vakkundig, netjes, beleefd en zoekt naar oplossingen. zeer goede ervaring. en wellicht het belangrijkst...de klacht in 45 minuten verholpen. geen punten ter verbetering
Van der Stelt
Snel een afspraak mogelijk op de gewenste tijd. Keurig 10 minuten van te voren gebeld. Vriendelijke kundige jongeman heeft de verstopping verholpen. Netjes alles uitgelegd.