De monteur kwam snel terzake. Wc pot eraf en gaan. Heeft mij uitleg gegeven. Vriendelijke man.
Veli
De medewerker die bij ons is geweest om de verstopping te verhelpen, was een snel en ook zeer vriendelijk meneer. We zijn erg tevreden!! We zien geen verbeterpunten. Ook de telefoniste heeft ons...De medewerker die bij ons is geweest om de verstopping te verhelpen, was een snel en ook zeer vriendelijk meneer. We zijn erg tevreden!! We zien geen verbeterpunten. Ook de telefoniste heeft ons zeer vriendelijk te woord gestaan. Jullie zijn toppers allemaal.
G. van Lenthe
Dat de werknemer met vriendelijkheid en netjes binnen kwam. Deed zijn werk prima en bleef doorwerken terwijl hij de koffie opdronk die mijn vrouw aan hem had ingeschonken. Prima indruk en snel...Dat de werknemer met vriendelijkheid en netjes binnen kwam. Deed zijn werk prima en bleef doorwerken terwijl hij de koffie opdronk die mijn vrouw aan hem had ingeschonken. Prima indruk en snel opgelost.
Ron Heijer
Allereerst is de garantie dat binnen vier uur een monteur aanwezig zou zijn, een duidelijk pluspunt. In werkelijkheid was de monteur er al na anderhalf uur. Deze snelle aanwezigheid van de monteur...Allereerst is de garantie dat binnen vier uur een monteur aanwezig zou zijn, een duidelijk pluspunt. In werkelijkheid was de monteur er al na anderhalf uur. Deze snelle aanwezigheid van de monteur en vooral de directe geruststelling dat het probleem in korte tijd opgelost zou worden, hebben indruk gemaakt. Ook de tips die we kregen om het probleem te voorkomen of te beperken, vond ik uiterst nuttig. Verder komt de garantie die wordt gegeven op dit werk bijzonder positief over. Ook is de prijs heel erg meegevallen.
fam Leus
Deskundig het probleem opgelost
Vriendelijke medewerker met kennis van zaken! Vlot geregeld.
Uitleg hulp vraag.
Maryon Klomp
Professioneel qua plan van aanpak als uitvoering.
Wessels
Afspraak maken prima persoon die langs kwam keurig tarief wel heel erg hoog met 10 min was de verstopping verholpen. En monteur kwam niet binnen afgesproken tijd . Vetraging door kapotte bus waarom...Afspraak maken prima persoon die langs kwam keurig tarief wel heel erg hoog met 10 min was de verstopping verholpen. En monteur kwam niet binnen afgesproken tijd . Vetraging door kapotte bus waarom wordt er dan niet gebeld. Verder op monteur geen op of aanmerking keurig geholpen
Netjes geholpen aan de telfoon. Goed uitgelegd over weekend tarief. Vriendelijke monteur heeft het perfect opgelost