heer/ W. Hendrikx

De verstopping bij ons is voortreffelijk opgelost door een kundige en vriendelijke medewerker. Dit alles voor een redelijke prijs. Bedankt.

Eric Van der Ven

Wachttijd aan de telefoon kan beslist beter. Camera-inspectie kon pas 6 dagen later plaatsvinden wegens drukte. Monteur was uitermate vriendelijk en deskundig. Maar 157,01 voor 50 minuten hier zijn... Wachttijd aan de telefoon kan beslist beter. Camera-inspectie kon pas 6 dagen later plaatsvinden wegens drukte. Monteur was uitermate vriendelijk en deskundig. Maar 157,01 voor 50 minuten hier zijn is wel schunnig veel geld.

heer/mevrouw van Lieshout Frans

Vlotte service Prima en vlotte monteur Was zeer verrast en tevreden.Het kan gewoon niet beter

heer/mevrouw

Zeer snel geholpen. TOPPIE.

heer/mevrouwRrs

Goed , snel en vakkundig

heer/mevrouw

Prima, afspraak snel geregeld. Monteur heeft het probleem snel en adequaat opgelost.

heer Heldens

Probleem kon niet worden opgelost. Bleek uiteindelijk een storing bij pompgemaal van gemeente te zijn. Had monteur deze optie kunnen aangeven? Had me heel wat graafwerk gescheeld.

heer Cox

Goed We zijn helaas niet geïnformeerd dat de medewerker buiten het tijdslot zou komen

Van de Laar

Een zeer vriendelijke en deskundige medewerker

Snel en kundig opgelost. Vakman bovendien met de gemeente gebeld omdat het probleem aan het hoofdriool bleek te liggen.