De verstopping bij ons is voortreffelijk opgelost door een kundige en vriendelijke medewerker. Dit alles voor een redelijke prijs. Bedankt.
Eric Van der Ven
Wachttijd aan de telefoon kan beslist beter. Camera-inspectie kon pas 6 dagen later plaatsvinden wegens drukte. Monteur was uitermate vriendelijk en deskundig. Maar 157,01 voor 50 minuten hier zijn...Wachttijd aan de telefoon kan beslist beter. Camera-inspectie kon pas 6 dagen later plaatsvinden wegens drukte. Monteur was uitermate vriendelijk en deskundig. Maar 157,01 voor 50 minuten hier zijn is wel schunnig veel geld.
heer/mevrouw van Lieshout Frans
Vlotte service Prima en vlotte monteur Was zeer verrast en tevreden.Het kan gewoon niet beter
heer/mevrouw
Zeer snel geholpen. TOPPIE.
heer/mevrouwRrs
Goed , snel en vakkundig
heer/mevrouw
Prima, afspraak snel geregeld. Monteur heeft het probleem snel en adequaat opgelost.
heer Heldens
Probleem kon niet worden opgelost. Bleek uiteindelijk een storing bij pompgemaal van gemeente te zijn. Had monteur deze optie kunnen aangeven? Had me heel wat graafwerk gescheeld.
heer Cox
Goed We zijn helaas niet geïnformeerd dat de medewerker buiten het tijdslot zou komen
Van de Laar
Een zeer vriendelijke en deskundige medewerker
Snel en kundig opgelost. Vakman bovendien met de gemeente gebeld omdat het probleem aan het hoofdriool bleek te liggen.