Snel aanwezig.
Goede service

Vlug en netjes gewerkt.

Snelle service. Prima afhandeling van het euvel

Snelle correcte afwerking

Erwin

Snel en goed verholpen

Rijks

Deskundig en snel geholpen!

Coenegracht architecten

Ik heb verleden week een bericht gezonden waarin ik aangeef niet tevreden te zijn met de service van RRS.
Dit is ingezonden, waarna ik een bericht kreeg dat er binnen 5 dagen zou worden gereageerd om een en ander op te lossen.
tot op heden heb ik niets meer vernomen.

H. Verheijden

De monteur was idd zoals verwacht binnen een halfuur klaar en het probleem was verholpen.
Gaf meteen een goed advies.

Zeer correcte en vriendelijke afwikkeling van de afspraak aan de telefoon. Monteur was snel ter plaatse, was zeer correct, vriendelijk en adequaat, gewoon top. De rekening was ook niet mis overigens!

Coenegracht architecten

Helaas moeten wij concluderen dat de service van RRS onder de maat is. Na een oproep is een monteur gekomen die de toestand ter plaatse mee heeft bekeken. Daarna is er een tweetal keren met een... Helaas moeten wij concluderen dat de service van RRS onder de maat is. Na een oproep is een monteur gekomen die de toestand ter plaatse mee heeft bekeken. Daarna is er een tweetal keren met een veer met een gladde ketting gepoogd de binnenriolering open te maken. De monteur gaf aan dat de lengte 14 meter was, en de verstopping buiten het pand was. Na het deels openmaken slipte de riolering weer dicht. De 2e poging werd gesproken over een tandekettingkop met een lengte van 22 meter. Ook dit bleef zonder resultaat en de conclusie was dat het gemeente riool verstopt moest zijn. Na overleg met de gemeente hebben deze RIONS ingeschakeld. Deze hebben een camera inspectie gedaan en geconcludeerd dat de verstopping tussen binnen en buiten was gelegen. Zij hebben de riolering open gekregen. Deze monteur heeft aangegeven dat 14 meter niet mogelijk is om door te steken. De genoemde poging van 22 meter is onmogelijk geweest, die lengte is niet mogelijk. Ook het feit dat er niets meer gedaan wordt en een forse rekening wordt gepresenteerd vinden wij ongewoon en ongepast. Voorijkosten en arbeid voor 0,5 uur tellen totaal op 82 euro is wel wat veel van het goede, ook gezien de uurprijs van 79 euro voor een monteur. Wij overwegen een klacht in te dienen.