Als goed ervaren heb ik dat de reservering snel geplaatst is op internet. Helaas heb ik daarna de hele volgende dag moeten wachten. Ik had tussen 9 en 11 uur ingevuld. Monteur kwam na 3 keer bellen...Als goed ervaren heb ik dat de reservering snel geplaatst is op internet. Helaas heb ik daarna de hele volgende dag moeten wachten. Ik had tussen 9 en 11 uur ingevuld. Monteur kwam na 3 keer bellen om 15:10 uur.
Ik ben zeer tevreden,probleem is verholpen.
Wim B.
Goed: snel een afspraak kunnen maken, de goede communicatie toen bleek dat de afspraak niet nagekomen kon worden, het maken en nakomen van de nieuwe afspraak, de goede en deskundige...Goed: snel een afspraak kunnen maken, de goede communicatie toen bleek dat de afspraak niet nagekomen kon worden, het maken en nakomen van de nieuwe afspraak, de goede en deskundige afhandeling van mijn probleem. In dit licht gezien zijn de kosten "normaal". Ik was binnen 24 uur van mijn probleem af.
Frank Cobben
Prima service. goede en duidelijke afspraken top
Vriendelijk, netjes en professioneel.
Geen verbeterpunten.
Hurkmans
Beste heer/mevrouw,
Een aantal dagen geleden is onze put ontstopt. Na een afspraak gemaakt te hebben met de planning heeft mijn vriendin vrijgenomen om thuis aanwezig te zijn. Na de afspraak gemaakt te hebben werd ik gebeld dat het niet door kon gaan en verzet moest worden. Uiteindelijk bleek het toch mogelijk... erg vreemd, een afspraak maak je, of je maakt er geen. De monteur die langskwam had totaal geen idee waar hij moest zijn. Na het overhandigen van een plattegrond van het stelsel onder het huis zat de monteur in de afvoer van het regenwater. Deze was niet verstopt en toen wij daar iets van zeiden werd dit weggewuifd of een vervelende manier. Vervolgens spoelt de wasbak van onze badkamer niet door, dat deed deze voor RRS langskwam wel. Op de vraag of deze ook ontstopt kon worden gaf de monteur aan niet te weten hoe de kap voor de sifon eraf moest, reden voor ons om hem hier niet aan te laten beginnen. Uiteindelijk mochten we wel voor 60 minuten afrekenen, dit terwijl de monteur nog geen 15 min bezig is geweest. De overige tijd is verloren gegaan aan telefonisch overleg met een collega, dit omdat hij werkelijk geen idee had waar hij mee bezig was. Zonde van de slogan 85% van alle gevallen is binnen een half uur opgelost. Mooi lokkertje als je het mij vraagt. Op mijn vraag om telefonisch een reactie wordt telkens niet gereageerd, terwijl beloofd werd daags erna te antwoord. De dame die mij laatsts belde en vertelde dat ze er niets aan kon doen en terug zou bellen heb ik verteld dat dit niet meer nodig was. Nee, voor ons geen RRS meer...
Prima service
A. Pol
Vriendelijke mensen aan telefoon en persoon die langs kwam. Duidelijke uitleg aan telefoon over de kosten. Er is niet verteld dat ik moest pinnen of contant betalen. Aan telefoon werd...Vriendelijke mensen aan telefoon en persoon die langs kwam. Duidelijke uitleg aan telefoon over de kosten. Er is niet verteld dat ik moest pinnen of contant betalen. Aan telefoon werd gezegd max 4 uur in weekend meestal sneller en toen ik na bijna 4 uur belde kon me geen info gegeven worden hoe lang het nog ging duren. Ook werd gezegd dat ik vantevoren gebeld zou worden. Dit is niet gebeurd. Monteur stond plotseling voor de deur.
PROBLEEM NIET OPGELOST EN EEN REKENING VAN CA 300 EURO, IK ZOU ZO NOOIT MEER BELLEN. UITEINDELIJK ZELF PROBLEEM OPGELOST.