Keurig vooraf gebeld met duidelijke uitleg. Netjes op tijd een monteur aan de deur die direct aan de slag ging. Verstopping snel verholpen. Ter plekke kunnen pinnen en snel een bevestiging in...Keurig vooraf gebeld met duidelijke uitleg. Netjes op tijd een monteur aan de deur die direct aan de slag ging. Verstopping snel verholpen. Ter plekke kunnen pinnen en snel een bevestiging in de mailbox met een omschrijving. Daarop stond wel '...en netjes achtergelaten' maar dat moet je met een korreltje zout nemen. Ach, de badkamer moest toch nodig schoongemaakt worden ;-) Niettemin erg opgelucht dat het probleem is verholpen !
Jeroen van Velzen
Hele goede service en ook savonds beschikbaar! Kundige monteur met veel ervaring. Heeft ondanks de lastige verstopping het toch weten op te lossen.
B. de Ruiter
De medewerker van RRS was zeer beleefd, behulpzaam en heeft goed werk gedaan en goed advies gegeven om verstopping volgende keer te voorkomen.
v.v. D.I.O.Z
Snel en efficient werken
van Gunsteren
Prettige mensen, maar kunnen niet doen wat ze moeten doen! En daarna mag je ook nog € 105,00 betalen, schandalig.
Ik ben zeer te spreken over het feit dat ik op donderdagavond een afspraak kon maken voor de vrijdagmiddag! Verder heeft de monteur echt zijn best gedaan om de verstopping te verhelpen; hij nam geen...Ik ben zeer te spreken over het feit dat ik op donderdagavond een afspraak kon maken voor de vrijdagmiddag! Verder heeft de monteur echt zijn best gedaan om de verstopping te verhelpen; hij nam geen genoegen met het een beetje verhelpen maar heeft het echt grondig aangepakt. Klasse!!
van Hamburg
Leuke en bekwame monteur
Snel ter plaatse, netjes gewerkt.
Ramos
Snel aanwezig probleem snel verholpen werkt netjes en denkt aan het niet beschadigen van de keuken