Vriendelijke monteur deskundig en professioneel. Verteld de voortgang en geeft uitleg in begrijpelijke taal.
Gisteren verstopping in de riolering geconstateerd, vanmorgen gebeld. Om 14 uur was er al iemand om het probleem professioneel op te lossen. Alles werkt terug naar behoren!!
Diety Burry
Geen. Uitstekend is gewoon uitstekend.
De persoon er verstand van had.
Vakkundigheid monteur. zeer slechte telefonische bereikbaarheid en belofte binnen 15 min. terug te bellen; wacht al 24uur!
Nicole van Basten
Als goed ervaren, snelle Serviceverlening aan de telefoon voor het maken van een afspraak, alsmede vriendelijke monteur die op gemaakt tijdstip ook aanwezig was.
M.N. Van Til.
Vlotte service en vriendelijk personeel
Willy G. de Meijer
Verstopping snel en zeer correct uitgevoerd!
Dennis
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf RRS . Uitstekend te woord gestaan door een mevrouw van RRS bij het maken van de afspraak. De monteur - de heer D. Cengiz - heeft het probleem op een...Ik ben zeer tevreden over het bedrijf RRS . Uitstekend te woord gestaan door een mevrouw van RRS bij het maken van de afspraak. De monteur - de heer D. Cengiz - heeft het probleem op een professionele wijze verholpen. Ik ben zeer tevreden over de heer D.Cengiz.
C. Visser
Wij hebben alles als zeer goed ervaren. Snelle komst, vriendelijk en het probleem is opgelost.