Het duurde best even voor ik iemand aan de lijn had, ik was bijna afgehaakt. En ook al kreeg ik een 4 uur garantie, je blijft toch op de klok kijken waar de monteur blijft. Het was...Het duurde best even voor ik iemand aan de lijn had, ik was bijna afgehaakt. En ook al kreeg ik een 4 uur garantie, je blijft toch op de klok kijken waar de monteur blijft. Het was uiteindelijk 'maar' 3 uur maar een tussentijdse indicatie zou fijn zijn.
R Brand Timmer-klusbedrijf
Snelle service zo gedaan
Evelien
Top service.
R.Lieder
De monteur was duidelijk en herhaalde alles voor hij aan de slag ging alles ging goed en snel .... ik had de agspraak gemaakt via rioolprobleemkwijt.nl en daar hadden ze een andere uitleg...De monteur was duidelijk en herhaalde alles voor hij aan de slag ging alles ging goed en snel .... ik had de agspraak gemaakt via rioolprobleemkwijt.nl en daar hadden ze een andere uitleg betreffende kosten 148 euro voor eerste half uur met voorrijkosten en daarna (nu komt de verwarring) 36,50 per half uur maar de monteur zei nee das per kwartier hier kunnen mensen wel van schrikken en afhaken of problemen veroorzaken verders de monteur was snel vakkundig en duidelijk
Kees Smits
Goede service RRS was snel ter plaatse (binnen 3 uur na de melding) en had het binnen een half uur verholpen. Ik ben zeer tevreden
Alles prima, geen verbeterpunten.
De monteurs waren zeer beleefd en kundig. De wachttijd was wat aan de lange kant, buiten de afgesproken tijd. Misschien een telefoontje dat men later komt?
Alles
bruidsuiker
Werk naar behoren uitgevoerd
'Verbeterpunt' is de ingeplande tijd (4 uren) die te ruim is gelet op de steeds...Het probleem is door Jeffrey verholpen. Prima kerel (aardig, netjes) net als voorganger twee keer.
'Verbeterpunt' is de ingeplande tijd (4 uren) die te ruim is gelet op de steeds drukker wordende maatschappij en gezinsleven. Je kunt niet even 4 uren thuis afwachten namelijk. Het tarief (€ 99,-) is te hoog vind ik, ook bij een klus van een half uur. Ik zou gebied beperkter, kleiner maken met extra wagen.