Speeltuin de Vuurklip

De professionaliteit.
De snelheid van het oplossen van het probleem.

Ik werd keurig benaderd. Meneer was heel duidelijk in wat hij ging doen en kwam heel vriendelijk over.

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van ons afvoerprobleem van laatst. Op zondsgavond online een afspraak gemaakt, op maandagochtend om 9 uur was de zaak bij ons opgelost. Dat kan dus niet... Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van ons afvoerprobleem van laatst. Op zondsgavond online een afspraak gemaakt, op maandagochtend om 9 uur was de zaak bij ons opgelost. Dat kan dus niet beter en sneller. De betreffende technicus heeft op een professionele manier het probleem binnen een half uur opgelost zodat er voor ons geen meerkosten waren. Afrekenen ter plaatse was goed geregeld, het opruimen was geen prpbleem. De garantie van 3 maanden was een gerustelling. Dus conclusie: eigenlijk geen verbeterpunten, alles keurig en professioneel afgehandeld zozls het hoort. Alsnog onze dank ervoor.

Erwin Dekker

Afspraak gemaakt dat men binnen 4 uur ter plekke is en men is er na 2,5 uur. Prima. Uitleg wat gedaan wordt en binnen een hlaf uur is het probleem opgelost.

Priscilla van Rijswijk

Goede en snelle service

BV van Rheeden

Aardig personeel, probleem adequaat opgelost, met goede uitleg en garantie. Top.

Aardige medewerker

Telefoon gesprek vriendelijk en de medewerkster wist wat zij moest doen,en ook de man die het probleem oploste

Snelle deskundige hulp, met goede communicatieve vaardigheden

Zeer snel gekomen en hoewel er geen oplossing was voor de bevroren afvoer toch een heel plezierig bezoek, wachten tot de dooi!!