Jullie medewerker is een aardige man die mij gerust kon stellen en snel de verstopping verholpen had
Heldere communicatie, correcte uitvoering van de werkzaamheden
Snel en goed geholpen en de verstoppingen verholpen. Ik zou geen verbeterpunten weten.
Snelle en goede service, wij hadden een toilet verstopping. Beleefde kundige man die ons hielp. Het enige nadeel was dat de klus binnen 5 minuten geklaard was met een ontstopper en geen wagen/ veer...Snelle en goede service, wij hadden een toilet verstopping. Beleefde kundige man die ons hielp. Het enige nadeel was dat de klus binnen 5 minuten geklaard was met een ontstopper en geen wagen/ veer /hoge druk en dat we voor deze 5 minuten werk toch 148,50 euro kwijt waren. We snappen het wel en we hebben natuurlijk braaf betaald maar zo net voor de feestdagen is het wel au in de portemonnee.
J.Blonk
Correcte en zeer goede service.
Snelle service. Monteur belde van te voren en was er precies op tijd. Vriendelijke monteur...heeft ook nog wat extra's gedaan aan gebroken afsluitdop. Geweldig!
Stiptheid, professioneel handelen en goede uitleg.
Snelheid van reageren. Advies van uw werknemer. Verbeterpunt: mogelijkheid om met creditcard te betalen.
Vriendelijk en goede service
J de Wekker
Alles verliep goed en er werd prima info gegeven en netjes gewerkt.