Na eerste klantcontact binnen 2 uur bellen omdat doorspoelen nog niet volledig kan. Dan te horen krijgen wat de evntuele kosten zijn is niet echt klantvriendelijk. Ook al moet men aan de telefoon...Na eerste klantcontact binnen 2 uur bellen omdat doorspoelen nog niet volledig kan. Dan te horen krijgen wat de evntuele kosten zijn is niet echt klantvriendelijk. Ook al moet men aan de telefoon hiernaar verwijzen.
Zeer snelle en vakkundige service op onorthodox tijdstip (zaterdag na 22u). Kosten vooraf telefonisch bekend gemaakt. Als klein verbeterpuntje zou het prettig geweest zijn om de kosten te hebben...Zeer snelle en vakkundige service op onorthodox tijdstip (zaterdag na 22u). Kosten vooraf telefonisch bekend gemaakt. Als klein verbeterpuntje zou het prettig geweest zijn om de kosten te hebben geweten van service op zondag overdag ipv zaterdagnacht (dit had ons €50 gescheeld).
Twee correcte mannen dienden zich aan tussen de afgesproken tijden en hadden de klacht al bekeken, wc pot verwijderd euvel verholpen wc pot terug geplaatst en alles wee opgeruimd. Keurig werk.
F. Reijven
Zeer klantvriendelijke en aardige monteur. Keurig binnen de aangegeven tijdseenheid al had deze wat ons betreft kleiner mogen zijn, Deze is 4 uur en dat is toch nog redelijk ruim, heb er overigens...Zeer klantvriendelijke en aardige monteur. Keurig binnen de aangegeven tijdseenheid al had deze wat ons betreft kleiner mogen zijn, Deze is 4 uur en dat is toch nog redelijk ruim, heb er overigens best begrip voor dat en ene storing meer tijd kost dan de andere.
Familie Poutsma
Wij zijn tevreden over de afhandeling van de werkzaamheden. Een volgende keer zouden wij weer voor RRS kiezen,hopelijk duurt dat nog lang.....
Service, kundigheid, snelheid
Ik ben snel geholpen, binnen 4 uur na het aanmelden was de storing verholpen. De storing verhelpen was binnen een half uur klaar.
Snelle service , zeer vriendelijk personeel.
reeuwijk
Snelle service, werken keurig en netjes. mis alleen de factuur, had verwacht dat die via de mail gestuurd zou worden