Het probleem is goed opgelost. Misschien is het wel een puntje van aandacht dat wanneer de afgesproken tijd niet na gekomen kan worden om dan een berichtje te sturen. Wij hadden afgesproken tussen... Het probleem is goed opgelost. Misschien is het wel een puntje van aandacht dat wanneer de afgesproken tijd niet na gekomen kan worden om dan een berichtje te sturen. Wij hadden afgesproken tussen 16.00 en 18.00 uur en dat is tegen 22.00 uur geworden ivm drukte.

J. Huitema

Vriendelijke en deskundige mensen. Probleem vlot gedetecteerd en verholpen. Goede analyse van mogelijke oorzaak en eerlijk advies om het probleem te voorkomen.

Jammer genoeg was de...

Jammer genoeg was de informatie die ik telefonisch had doorgegeven ('we hebben een probleem in de badkamer') niet aan de mensen doorgegeven die het moesten verhelpen. Men dacht dat het een probleem op de begane grond betrof en dat daardoor twee servicemonteurs met twee servicebusjes nodig was. Daardoor hebben we een hele zaterdag voor niets gewacht en werd het probleem pas zondagochtend opgelost.

Eerste team, zondag, wilde niet luisteren naar klacht dat de afvoer van douchen verstopt was en oordeelde dat de oorzaak een verstopping in de wc zat. Mechanische veer gebruikt en deze bleef haken... Eerste team, zondag, wilde niet luisteren naar klacht dat de afvoer van douchen verstopt was en oordeelde dat de oorzaak een verstopping in de wc zat. Mechanische veer gebruikt en deze bleef haken in beerput. Team kon de veer niet terughalen en wilde de beerput opgraven, naoverleg werk verplaatst naar maandag.
Tweede team kwam maandag, moesten veel moeite doen om de veer terug te halen, keken in de afvoer van douche en wastafel en binnen 5 minuten was het probleem opgelost

Ik had een afspraak tussen 14.00 en 16.00 om half 5 was er nog geen monteur ,hij had even kunnen bellen om te zeggen dat hij iets later kwam .
Prima monteur hoor ! Serieus en vriendelijk

damstra

Jullie waren er mooi op tijd maar ik dacht dat de jongen die ik aan de telefoon kreeg 134.50 zei incl voorrijkosten. Maar ik moest 148.50 betalen.

Het was prima opgelost, en prima afhandeling.

Opmeer

Vriendelijke mensen en heel goed en snel

L van der Meer

Vriendelijke mensen en service gericht.

Snelle service, vriendelijk personeel

Klantvriendelijk , snel en vakkundig.