Geweldige service!! Goeie uitleg,..heel plezierig!!! Fijn dat het vandaag nog kon!!
Snelle hulp
Ideaal dat je online een afspraak kunt inplannen. Echt een verbetering ( vorig jaar ook geprobeerd te bellen en zouden we teruggebeld worden, maar helaas niet gebeurd dus zijn we naar een ander...Ideaal dat je online een afspraak kunt inplannen. Echt een verbetering ( vorig jaar ook geprobeerd te bellen en zouden we teruggebeld worden, maar helaas niet gebeurd dus zijn we naar een ander bedrijf gestapt). Nu dus heel blij met de online kalender. Ik had de afspraak vandaag ingepland tussen 14-16. We werden rond 12-en gebeld met de vraag of ze ook eerder langs konden komen omdat ze in de buurt waren Ik heb begrepen dat de online afspraken dienst geen rekening houdt met afstand. Misschien een tip om mee te nemen.
B Meinsma
Snelle service, rustige aardige monteur.Volgens mij valt er niet te verbeteren. Ben binnen het half uur verlost van de verstopping waar ikzelf al een halve dag mee bezig ben geweest.
Goed, vriendelijk.
R.J. van den Hoogen
Snelle service. Verstopping snel weg. Jammer van de lekkage achteraf aan de afvoer van de wasmachine. Hier staat al vervolgafspraak.voor.
Alles prima!
H. Wolthuis
Gebeld op voor ons zeer drukke zaterdagavond met verstopte urinoirs. lang aan de lijn gehouden voor info, terwijl ik er op aandrong om met spoed geholpen te worden. rond acht uur gebeld en zou...Gebeld op voor ons zeer drukke zaterdagavond met verstopte urinoirs. lang aan de lijn gehouden voor info, terwijl ik er op aandrong om met spoed geholpen te worden. rond acht uur gebeld en zou uiterlijk 00.15 uur iemand langskomen!! :(( Uiteindelijk werd gebeld dat er de volgende dag iemand zou komen omdat er ergens een "spoed" geval was. Toen ik terug belde om aan te geven dat de verstopping bij ons ook echt een spoedgeval was, was het callcenter niet meer bereikbaar. In ieder geval nam men niet meer op. De volgende dag zijn er 2 mannen geweest die uiteindelijk ook de verstopping niet konden oplossen. Nu maar wachten op maandag. had ik dag gelijk gedaan zou mij dat in elk geval de extra 50% toeslag bespaard hebben. Alles met elkaar zeer teleurstellend.
Goed: Vakbekwaamheid monteur(s) Verbeterpunt: Communicatie met klant kan veel beter. Als aangegeven wordt dat ( in het weekend) de monteur tussen 16 en 20 uur komt, dan is het niet prettig als...Goed: Vakbekwaamheid monteur(s) Verbeterpunt: Communicatie met klant kan veel beter. Als aangegeven wordt dat ( in het weekend) de monteur tussen 16 en 20 uur komt, dan is het niet prettig als je pas tegen 2100 uur te horen krijgt dat het waarschijnlijk die avond niets meer wordt. Je houdt ergens rekening mee ( wachten met eten bijvoorbeeld, avond bezoek afzeggen enz) en dan komt er niemand meer. Betere communicatie en vooral tussentijds de klant informeren zou erg welkom zijn.