Prettig. Professionele aanpak, efficiënt. Prettig in communicatie.
heer R.Greidanus
Uitvoering door Bryan is prima gegaan,dik tevreden In de afspraken is het wat minder, eerder een telefoontje dat het wat eerder kan qua tijd en vervolegen s toch op de tijd komen die als eerste...Uitvoering door Bryan is prima gegaan,dik tevreden In de afspraken is het wat minder, eerder een telefoontje dat het wat eerder kan qua tijd en vervolegen s toch op de tijd komen die als eerste is afgesproken, beetje vreemd
J. Adema
Prima 24/7 service. Op zondagavond online afspraak gemaakt en de volgende dag geholpen op een zelf bepaalde tijd. Vlotte afhandeling van de klacht.
heer/mevrouw
Onvriendelijke mevrouw die de telefoon aannam. Bij aankomst monteur bleek de verstopping opgelost. Maar er wordt dan wel de volle mep berekend. Terwijl een half uur arbeid bij de prijs in...Onvriendelijke mevrouw die de telefoon aannam. Bij aankomst monteur bleek de verstopping opgelost. Maar er wordt dan wel de volle mep berekend. Terwijl een half uur arbeid bij de prijs in zit haal dat dan van het bedrag af. De monteur was wel vriendelijk en correct.
Mous
Ook al was het zondag, de heer die mij hielp was aardig en zeer behulpzaam!! We zijn weer goed geholpen! Heel blij met de goede maar ook snelle hulp..
Okkema
Prima en snel gefixt
heer/mevrouw H. Minkes
Prima volgens afspraak het riool ontstopt. Keurig gewerkt en netjes weer opgeruimd.
heer/mevrouw
Prettig dat er geluisterd werd, privacy werd gerespecteerd en monteur was vrolijk, positief en dacht mee