A. van der Molen

Vlotte aanpak verstopt riool.

Goede service en vriendelijke monteur en ervaren

Genoemde prijs op site komt niet overeen met de werkelijkheid. Onvoldoende wordt duidelijk dag genoemde bedragen ex btw zijn en bovendien is het niet acteel ivm btw verhoging, dit id dus een... Genoemde prijs op site komt niet overeen met de werkelijkheid. Onvoldoende wordt duidelijk dag genoemde bedragen ex btw zijn en bovendien is het niet acteel ivm btw verhoging, dit id dus een KLACHT.
Verder heeft de monteur z'n werk uitstekend gedaan, alleen jammer voor het afrekenen.

G.P. Hellinga

Als goed ervaren de snel en professionele service. Ik heb geen verbeterpunten. Wellicht het geven van informatie aan installatie ontwerpers of installateurs om voorzieningen op te nemen in... Als goed ervaren de snel en professionele service. Ik heb geen verbeterpunten. Wellicht het geven van informatie aan installatie ontwerpers of installateurs om voorzieningen op te nemen in rioleringsontwerp om doorspoel voorzieningen op te nemen in het ontwerp.

Chelsea

Duidelijk uitgelegd wat het probleem was en wat er zou worden gedaan om het te verhelpen. Ontzettend vriendelijk.

Erg aardige monteur. Hij heeft goed uitgelegd wat hij deed en heeft het goed opgelost.

Super vriendelijke en behulpzame monteur. Legt alles supergoed uit en heeft ons binnen no time kunnen helpen.

Vriendelijk persoon en keurig opgelost

G.S.

Snel, duidelijk en effectief