Niets op aan te merken keurig, verstand van zaken en gedaan om de boel te ontstaoppen. Dank.

We zijn zeer tevreden over vakmanschap en inzet van onze loodgieter. Ook heeft hij alles prima en schoon achtergelaten. We zijn dik tevreden.

Siemen O. van der GOOT

Snel en accuraat telefonisch contact. Heel snel nadien een telefoontje van de monteur dat hij onderweg was. Eenmaal bij mij thuis goed contact en overleg met monteur. Financiële afhandeling snel en... Snel en accuraat telefonisch contact. Heel snel nadien een telefoontje van de monteur dat hij onderweg was. Eenmaal bij mij thuis goed contact en overleg met monteur. Financiële afhandeling snel en digitaal. Tot twee maal toe koffie aangeboden, doch monteur gunde zich geen tijd en ging naar de volgende klus. Nog enkele goede adviezen ter preventie van hem gekregen. Top!

Zeer tevreden over de snelheid van afhandelen

Snelle service. Vanmorgen gebeld, vanmiddag opgelost.

Vlotte service, snel het probleem gevonden en opgelost! Vriendelijke medewerker.

Monteur was duidelijk en vertelde precies wat hij deed.

G.J. Mondeel / AquaResort It Soal

Het rioolprobleem is opgelost binnen een uur! Dus dan denk je dat er 2 kwartier extra bijkomt qua kosten. Nee dus!!! Er werd 3 kwartier extra betekend omdat de monteur nog even tijd nodig had om de... Het rioolprobleem is opgelost binnen een uur! Dus dan denk je dat er 2 kwartier extra bijkomt qua kosten. Nee dus!!! Er werd 3 kwartier extra betekend omdat de monteur nog even tijd nodig had om de gegevens in te vullen. Omdat we toen net in het 3e kwartier zaten, werd het volle kwartier berekend. Hoe klantvriendelijk kun je zijn. Zwaar teleurgesteld in deze afrekeningsmethode en zal in de toekomst geen gebruik meer maken van jullie diensten!

Moolenaar

Probleem werd uitstekend opgelost. Zeer vriendelijke monteur!

Wilma van der Veen

Vriendelijke man van rrs die het probleem snel had opgelost