Als we vragen om een factuur te mailen,dan moet u dit gewoon meteen doen.Tot dusver nog niets van u morgen ontvangen en dat vinden wij een slechte zaak
C.H. belastingadvisering
Een zeer klantvriendelijke en kundige medewerker. Ook, en dat vind ik belangrijk, een keurig verzorgde verschijning.
M J Veen ev. Hetebrij
Doen hun werk wel goed. maar waarom krijgen wij geen bewijs meer van betaling? geen bonnetje en geen factuur
H.J. Slegten
Een totaalpakket van pluspunten. Een goede telefonisch beantwoording, een snelle service en een meer dan geweldige, vriendelijke en behulpzame monteur. De monteur heeft mijn probleem snel en...Een totaalpakket van pluspunten. Een goede telefonisch beantwoording, een snelle service en een meer dan geweldige, vriendelijke en behulpzame monteur. De monteur heeft mijn probleem snel en vakkundig opgelost.
Ze waren snel ter plaatse. Het probleem was snel opgelost.
Gaastraprodukties
Prima ervaring, vriendelijk en snel storing prima opgelost duidelijke uitleg.
Beleefdheid.Goede kennis van het probleem.
Na tel melding waren ze echt snel bij en ben ik goed verholpen met juiste advies erbij .
Een duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren, op welke manier en ook een check of t probleem verholpen was schoon gewerkt en vriendelijk benadering
J.G. van Erp
Medewerker stelde eerst diagnose. Probleem binnen of buiten? Buiten; daarna heel systematisch te werk gegaan en het probleem effectief aangepakt. Nette, voorkomende medewerker.Medewerker stelde eerst diagnose. Probleem binnen of buiten? Buiten; daarna heel systematisch te werk gegaan en het probleem effectief aangepakt. Nette, voorkomende medewerker. Afmontage doorgespeelt naar medewerker HRM. Keurig werk geleverd en dezelfde beoordeling als persoon als hierboven. Als ik nog even de werkbonvan HRS kan ontvangen ( heb alleen de betalingsbon ontvangen) dan ben ik helemaal tevreden.