chryslerservice kerkman

Gebruik goede kit of transparant !! nu even niet een passende kit gebruikt voor de vloer afdichting .
verder super tevreden

Chryslerservice Buitenpost.

Zeer proffesioneel
Super snel en mooi zo plannen via internet

Fam. Velstra

Binnen een kwartier was ons verstoppingsprobleem in de keuken verholpen. Een verstopping waar we zelf niet bij konden komen.

Vlotte nette service. Ervaren personeel. Een 10!!

T.Klappe

Ten eerste was de monteur erg vriendelijk, en heeft goed uitgelegd wat hij ging doen, helemaal top.

van Rooij- Riedstra

Snelle service, duidelijke afspraken, vriendelijke monteur en professionele afhandeling van de betaling en werkopdracht. Complimenten.

advocaat Ligtvoet

Ik werd geholpen door een aardige nette mijnheer

Smeding

Snelle service, duidelijke uitleg, zeer vriendelijke man! Gaf antwoord op alle vragen, gaf tips en de man die bij ons was maakte zelfs t keukenkastje weer een beetje schoon! Binnen een half uur... Snelle service, duidelijke uitleg, zeer vriendelijke man! Gaf antwoord op alle vragen, gaf tips en de man die bij ons was maakte zelfs t keukenkastje weer een beetje schoon! Binnen een half uur probleem opgelost en alles weer netjes.

Vriendelijk en vakkundig personeel.

R.Krijger

bij het leeg laten lopen van het bad gaat de ontluchting nog steeds via de toiletpot Ontstopping van de rioolleiding is prima gedaan, maar de oorspronkelijke klachten zijn er nog steeds:
de afvoer van de wasbak in de keuken blijft ooknog steeds klokken