Snelle service: je belt de RRS als de nood hoog is, jullie kunnen vlot komen. Bereidheid om even goed naar de agenda te kijken .
Snelle vakkundige service
S Zwaan
Medewerker is kundig en heeft plezier in zijn werk.
H. Vos
Op een snelle efficiënte manier verstopping opgelost.
Oane de haan
Prima opgeloste door nette jongeman klaas..
Prima en snelle service. Zeer correcte monteurs
cor hiemstra
Op een leuke, correcte, vlotte en professionele manier is de verstopping in afvoer van de gootsteen in de keuken verholpen
J. Oenema
De dienst was zeer snel ter plaatse. Vlotte jongeman die netjes overkwam. Bij inspectie bleken onze schroeven van de wc-pot aan vervanging toe. Hij bood aan bij verwijdering direct twee nieuwe te...De dienst was zeer snel ter plaatse. Vlotte jongeman die netjes overkwam. Bij inspectie bleken onze schroeven van de wc-pot aan vervanging toe. Hij bood aan bij verwijdering direct twee nieuwe te plaatsen. Terwijl hij onze verstopping kundig verhielp kon hij me een en ander uitleggen over zijn dagelijkse werkzaamheden. Leuk dat, ondanks het werk, hij gepassioneerd kon vertellen hierover. Na het opruimen en terug monteren van het toilet waren we natuurlijk erg blij. Keurige service en een leuke vent.
Roy
Fantastisch snel geholpen! Wat ik zelf altijd prettig vind is dat de monteur/verhelper aangeeft wat hij/zij doet, wat gaat er gebeuren!? De klant is een leek en ik ben erg nieuwsgierig. Dus vertel...Fantastisch snel geholpen! Wat ik zelf altijd prettig vind is dat de monteur/verhelper aangeeft wat hij/zij doet, wat gaat er gebeuren!? De klant is een leek en ik ben erg nieuwsgierig. Dus vertel de klant wat je gaat doen:)