Probleem oplossing. Nette houding van de medewerker. Meedenken met verbeteringen om problemen in het vervolg te voorkomen.
Schreuder
Alles goed/hel goed: - het maken van een afspraak: gemakkelijk. - De melding dat de medewerker onderweg is: heel praktisch. - De competentie van de medewerker: uitstekend (,aar ik...Alles goed/hel goed: - het maken van een afspraak: gemakkelijk. - De melding dat de medewerker onderweg is: heel praktisch. - De competentie van de medewerker: uitstekend (,aar ik ben geen expert) - Het contact tussen medewerker en klant (mijzelf): heel correct en plezierig.
Pluspunt: De monteur werkte snel Minpunten: Afspraak maken is een ergernis door een lange wachttijd en een onduidelijk keuzemenu. Er kon geen tijdsindicatie gegeven worden...Pluspunt: De monteur werkte snel Minpunten: Afspraak maken is een ergernis door een lange wachttijd en een onduidelijk keuzemenu. Er kon geen tijdsindicatie gegeven worden wanneer de monteur langs zou komen. opdrachtbevestiging bevatte en tijdsbestek dat niet kon kloppen. Nadat de monteur weg was heeft de wc 5 minuten gewerkt en was vervolgens weer verstopt. 2de wc heeft niet eens gewerkt. Vervolgens gebeld voor garantie maar zijden ze dat het ook zou kunnen door het leiding werk en dan zou het niet vallen onder de garantie.
Hebben niet lang moeten wachten voordat er een monteur kwam.
Helaas eerst een uur in een verkeerde "put" geprobeerd te ontstoppen voordat we doorhadden dat we fout zaten. Zonde...Hebben niet lang moeten wachten voordat er een monteur kwam.
Helaas eerst een uur in een verkeerde "put" geprobeerd te ontstoppen voordat we doorhadden dat we fout zaten. Zonde van het geld...
Verder heeft hij zijn werk goed gedaan nadat we op de goede plek zaten. (K had de vorige bewoners gebeld voor informatie)
Verstopping opgelost en netjes gewerkt. Vriendelijke medewerker, goede uitleg
Van der Burg - Interieur
We zijn heel goed geholpen door een zeer vriendelijke monteur.
Johanna de Jonge
Alles was goed zeer tevreden
Fantastisch. Snelle service en hele prettige monteur. Heeft veel uitgelegd en zeer kundig.
Probleem niet opgelost. Volgens de 2 mannen van uw bedrijf liep de riolering naar achter in een septic tank. Deze zou waarschijnlijk vol zijn. Toch duidelijk aangegeven dat de riolering ook voor...Probleem niet opgelost. Volgens de 2 mannen van uw bedrijf liep de riolering naar achter in een septic tank. Deze zou waarschijnlijk vol zijn. Toch duidelijk aangegeven dat de riolering ook voor naar de woning loopt naar het erfscheidingsriool. Advies om zelf maar eens te graven om de riolering bloot te leggen. En dan eventueel bellen voor een vervolgafspraak. Conclusie: 206 euro betaald voor geen oplossing. Inmiddels is het probleem verholpen! De erfscheidingsput was overstroomd door een verstopping in het gemeenteriool.
Afspraak was zeer makkelijk en op korte termijn te maken via de website. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Geen verdere aanbevelingen.