De monteur was een hele aardige man. Maar de afhandeling is waardeloos. Per ongeluk is de wc pot kapot gegaan. Kan gebeuren, het is mensen werk. Maar dan wordt er gezegd dat je zelf maar even een...De monteur was een hele aardige man. Maar de afhandeling is waardeloos. Per ongeluk is de wc pot kapot gegaan. Kan gebeuren, het is mensen werk. Maar dan wordt er gezegd dat je zelf maar even een nieuwe pot moet kopen, je kunt de bon inleveren en dan krijgen jullie het geld wel terug. Maar wat blijkt als we in de bouwmarkt komen? Wij hebben een crèmekleurige wc. Die zijn niet meer te krijgen! Dus we nemen weer contact op met jullie, krijgen te horen dat we de volgende dag terug gebeld zullen worden. Inmiddels dus al twee dagen geen gebruik kunnen maken van ons toilet. De volgende dag heeft mijn man om 11.30 uur zelf maar gebeld. Én krijgt te horen dat jullie normaal gesproken een kapotte wc pot niet vergoeden. Maar het is ons toegezegd, dus we mogen een nieuwe pot aanschaffen, maar dat er een nieuwe spoelbak bij moet, omdat die ook crèmekleurig is, dat is dan jammer, die moet U zelf maar betalen. Dát is toch raar!? Áls ik op mijn werk iets kapot maak, vergoed mijn baas de schade. Inmiddels is het zaterdag, we hebben een nieuwe pot en spoelbak aangeschaft, dat kostte € 150,- en we hebben geld terug gekregen voor een pot die € 75,- kost. Nú blijkt dat de maten van het kraantje óók nog anders zijn, dus de hele ochtend is mijn man al bezig om die wc + spoelbak aan te sluiten. En nu is het bijna 13.30 uur en het is nog niet klaar! Hoezo fijne paasdagen!? Dus óf ik jullie zou aanbevelen? Néé! Dat doe ik niet! Ik ben best wel boos!
Chris
Kennis van ontstoppen is zeer goed. Monteur ook zeer vriendelijk.
Apparatuur van betaling werkte niet mee. Jammer dat plannen een moeilijk iets is. Zouden...Kennis van ontstoppen is zeer goed. Monteur ook zeer vriendelijk.
Apparatuur van betaling werkte niet mee. Jammer dat plannen een moeilijk iets is. Zouden tussen 8 en 12 komen pas tegen 17uur was de monteur er. Een reden om geen beroep meer op jullie te doen. Hele dag zitten wachten op niets.
P. Snijder de Jager
Vlotte verhelpen van verstopping.
Rob Hofman
Onze riolering buitenshuis was verstopt. Hiervoor is er een gat gemaakt in de rioleringsbuis om de verstopping op te lossen. Dit is prima gelukt! Echter is het gat in de rioleringsbuis niet weer...Onze riolering buitenshuis was verstopt. Hiervoor is er een gat gemaakt in de rioleringsbuis om de verstopping op te lossen. Dit is prima gelukt! Echter is het gat in de rioleringsbuis niet weer dicht gemaakt waardoor we genoodzaakt waren naar de bouwmarkt te gaan om het gat alsnog te kunnen dichten zodat we het weer in gebruik konden nemen. Ik had verwacht, zeker gezien de prijs, dat dit een standaard procedure van RSS zou zijn om het allemaal werkend op te leveren.
E.J.BOS
Professioneel !
l.tensen
Ik ben zeer tevreden volgende keer even zeggen dat de kraan van de afwas machine is dicht gedraaid
J rieks
De verstopping is opgelost, Helaas na dat ik vandaag de wasmachine aan heb gehad had ik de hele schuur blank staan, dus ook verstopt. Weet niet of het net 3lkaarcte maken heeft?
Bert Korte
Snelle aankomsttijd, vriendelijk personeel. Wat mij bevreemd is dat ik bij de melding van de verstopping heb aangegeven dat ik ontstopper s'morgens heb gebruikt, de telefoniste gaf niet aan...Snelle aankomsttijd, vriendelijk personeel. Wat mij bevreemd is dat ik bij de melding van de verstopping heb aangegeven dat ik ontstopper s'morgens heb gebruikt, de telefoniste gaf niet aan dat dit een probleem was,toen de monteur langskwam en hoorde dat ik ontstopper gebruikt had vertelde hij dat hij me niet kon helpen op dat moment ivm de nig aanwezige chemicalien in de leiding, bij de werkzaamheden komen veel spetters vrij en kunnen huidirritaties geven, vreemd dat monteur wel langskomt en dat ik voorrijkosten kan betalen.
Bert Korte
E Modderman
Goede service.
a.m.greving
De verstopping is prima verholpen. Maar als je een afspraak maakt tussen 8.00-10.00 uur en ze zijn later, dat kan dat het bij de voorgaande klant uit gelopen is. Zou ik het prettig vinden als dit...De verstopping is prima verholpen. Maar als je een afspraak maakt tussen 8.00-10.00 uur en ze zijn later, dat kan dat het bij de voorgaande klant uit gelopen is. Zou ik het prettig vinden als dit even werd door te geven per telefoon/mail. Maar verder prima werk. Jammer dat het pin apparaat het niet deed.