Nadat we maamdagavond na onze vakantie gebeld hebben zouden de dinsdag ochtend komen. ze waren er om half 5 savonds. probleem opgelost. Echter 3 dagen later nu dus vrijdag avond weer thuos en weer...Nadat we maamdagavond na onze vakantie gebeld hebben zouden de dinsdag ochtend komen. ze waren er om half 5 savonds. probleem opgelost. Echter 3 dagen later nu dus vrijdag avond weer thuos en weer verstopt. we hebben gebeld en er word doodleuk gezegd jah geen garantie. Ik denk toch dat je mag verwachten dat een probleem langer dan 3 dagen weg is! en vervolgens jah je kunt een klacht indienen via de website. wat een service!!!!
Snelle service en duidelijke uitleg.
Het probleem werd adequaat aangepakt en opgelost. Helaas voor de tweede keer in 3 maanden en 4 dagen hetzelfde probleem en dus in het weekend het volle pond betalen.
Duidelijk in tijd en prijs
Snelle service. Aardige monteur
Op zondag een dag voor het verkopen van ons huis zijn we prima geholpen met het ontstoppen van onze afvoer! Correct personeel en ook zeer deskundig.
Geen op/aanmerkingen
c.p. visser
Afhandeling keurig. Heel aardige vakman. geen verbeterpunten.