Ondanks het slechte weer (sneeuw) snelle service. Adequate hulp door monteur. Gaf ook goede tips. Prima.
Kundige en snelle service
Rudolf Villiger --- prive
En prima service met en goed en snel resultaat + vriendelijke Monteur, dat is heel belangrijk !
Familie Westerhof Jansen
Wij kregen op het moment dar wij belden een indicatie van het tijdstip waarop de monteur de volgende dag zou komen. Op de dag zelf heeft de monteur contact met ons opgenomen om aan te geven hoe...Wij kregen op het moment dar wij belden een indicatie van het tijdstip waarop de monteur de volgende dag zou komen. Op de dag zelf heeft de monteur contact met ons opgenomen om aan te geven hoe laat hij bij ons op stoep zou staan. De monteur werkte vlot en erg netjes en was erg vriendelijk en behulpzaam en gaf nog wat nuttige tips.
Snelle service, binnen 2 uur was er een monteur aanwezig. Geen onduidelijkheid over de kosten, deze werden bij het eerste contact direct uitgelegd.
Dat de verstopping in een keer goed is verholpen. Wij hebben altijd een beroep op jullie gedaan en tot zover geen klachten, anders hadden wij ook gelijk aan de bel getrokken.
De afspraak was vlot geregeld en er kon dezelfde dag nog iemand komen. Ter plekke kunnen pinnen is ook fijn.
J-M Schutte-Sanders
Monteur was snel ter plaatse . Was vriendelijk en is goed voor de klant opgekomen. Ben zeer tevreden.