Informatie op website

Amsterdam handwork guild

Telefonisch goed geholpen door de verkoop afdeling!!

Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?

Kan altijd goedkoper 😀

C Aaltink

Vlotte reactie en levering

Heb bij de wissel mesjes nog even gezocht of er meerdere hardheden/standtijden waren bij een bepaald type terwijl er dat bij de afrondmesjes wel bij vermeld stond
Maw wist ik nu niet welke...
Maw wist ik nu niet welke kwaliteit ik nu kocht!
Ging om Wisselmes 30x5,5x1,1

dupon

Snelle en correcte afhandeling levert snel en goede kwaliteit

Piet

Snelle levering.product voldoet 100% aan de verwachting ( prijs / kwaliteit)

Ik zou het niet weten

Cees van Dalen

Produkten makelijk vindbaar en snel geleverd.

Ga zo door

Noet houtwerk

Prima messen

Is prima zo

M Haulez

Hele goede ervaring

Zou niet weten wat er nog kan verbeteren.

Klussenbedrijf Giotto

Heel goed

Kleuren

Bert van Keulen

Is mij door een kennis aanbevolen. Het grote voordeel van dit bedrijf is dat ze een eigen slijperij hebben, zij kunnen hierdoor ook afwijkende profielen slijpen.

zou het niet weten