Informatie op website

Maarten Koks

Uitstekende service en mooie producten

Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?

Wellicht iets meer informatie bij de producten opnemen, zeker met de freesbits is het een hele zoektocht.

Jan

Geweldig product, voorheen bestelde ik de freesje op een ander adres.
Als ik de kwaliteit vergelijk denk ik dat deze uit China kwamen.
Ga zo door, goed bezig!

Voor mij niets

EDWIN timmerwerken

Prima!.

Handelsonderneming HM.den Otter

Prima ervaring zijn duidelijk als iets in backorder staat , leveringen prima binnen redelijke tijd en levert kwaliteit frezen

Ga zo door

Hoefnagels Marine BV

Bestelling gedaan en lag direct klaar voor afhalen

In het winkelmandje de aantallen eenvoudiger kunnen wijzigen

Lambert Donné

Zeer positief, enkel levering via DHL en dan Bpost in België schept leveringsproblemen. Voor de rest uiterst tevreden over service en geleverde kwaliteit van RS-tools

Jammer dat jullie inspanning om een vlotte levering te garanderen, teniet wordt gedaan door koerierdiensten. DHL levert via Bpost in België en via deze laatste loopt het dan fout. Daar nijpt het... Jammer dat jullie inspanning om een vlotte levering te garanderen, teniet wordt gedaan door koerierdiensten. DHL levert via Bpost in België en via deze laatste loopt het dan fout. Daar nijpt het schoentje.

Henk Miggiels

Goed telefonisch advies en een goed product.

Voor mijn doel voldeed de site goed.

Olivier Bytebier

Uitstekende communicatie en zeer behulpzaam

Goede prijzen en service!

Jolanda van os

Prima, snelle levering

Is prima zo

Kums

Heel goed te woord gestaan over foute bestelling en snel het goede geleverd. De foute bestelling was mijn eigen fout.
Er stond wel een verkeerde afbeelding bij de bestelde frees.

Goede controle afbeelding bij frees. Meer info over bijvoorbeeld toepassingbij welk formaat materiaal.