Informatie op website

VAN DEN brink

Super, snelle levering, ook rond de feestdagen

Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?

vooral zo houden!!!

Harald Voet

Super !

Niets

Noël Linnartz

Prima zo!

S. de Vries

Dank voor de bijzonder fijne ondersteuning bij de aankoop van mijn zaagblad. Ik had geen idee wat ik moest hebben, maar doordat men mij met kennis van zaken bevroeg, ontving ik wat ik nodig had.... Dank voor de bijzonder fijne ondersteuning bij de aankoop van mijn zaagblad. Ik had geen idee wat ik moest hebben, maar doordat men mij met kennis van zaken bevroeg, ontving ik wat ik nodig had. Daarnaast werd het bestelde, met zorg verpakt en bijzonder snel bij mij bezorgd.

Ik zou t niet weten.

M.Smits houthandel

alles is al oke

Tielens jos

Zeer snelle en correcte levering

Weet het niet

Kruijt Houtbewerking

Prima, snelle levering, goed verpakt

meer mooie aanbiedingen ;-)

Verbrugge Guido

Correct geleverd. Snelle verzending. Kwalitatieve producten. Informatie naar de levering toe OK.

Niet direct een idee.

Van Assen Onderhoud

Beitels gekocht

Ik vond de site niet echt prettig

Bennie Timmer

Weet nie wat