Informatie op website

Daan Brons

Fijn en behulpzaam bedrijf

Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?

Iets meer informatie bij de producten

Peter Roerhorst

Modernere vormgeving.

chiel schoorl

Zeer goed

Als julllie ook schuur artikelen hadden hoefde ik nergens anders te bestellen

PJC Janssens

had wat moeite met de betaling

John

verschil tussen prijzen voor particuliere en zakelijke klanten

Rene Roon

Super goed bedrijf

Niers

Rolf Dalhuisen

Geen opmerkingen

Karin Komen

(Bewerkt)

Dick Kruijt

Positief, de belofte bestellen voor 16.00 uur volgende dag levering is geheel nagekomen. De frees werd in een net beschermdoosje geleverd. Heel praktisch voor het bewaren.

De chatfunctie hielp me om de juiste spiraalfrees te kiezen. Wellicht kan die info ook bij het product al worden vermeld (2 of 3 spiralen, frezen in meranti).

Paul van de Vaart

ik vond de chat wel goed