Informatie op website

Christian Clauwaert

Aangename kennismaking

Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?

Nog geen reden ondervonden.

Ad Van Diessen

Snel en correct geleverd

Aan de webwinkel zo niets te bedenken maar de bestelling als die zo klein is om door de brievenbus te doen deze in een doosje te doen dat dan niet makkelijk is voor de postbode, nu was het pakje bij... Aan de webwinkel zo niets te bedenken maar de bestelling als die zo klein is om door de brievenbus te doen deze in een doosje te doen dat dan niet makkelijk is voor de postbode, nu was het pakje bij de buren afgeleverd om dat ik niet thuis was en niet door de brievenbus kon, misschien een tip om het kleiner te verpakken zodat het door de brievenbus kan.

Meubelmakerij van Singh

Meedenkend en snel geleverd!

Overzichtelijk genoeg voor een speciaalzaak, voor specifieke benodigdheden.

Andries Pullen

Goede service

niet veel, ik ben tevreden

Mcm v Hoof

Altijd de mensen tevreden stellen.

Patrick Frijmuth

Goede en snelle service, had een vraag over een kanefusa zaagblad en een voorritser, deze werd zeer goed beantwoord.

Niks

C Veenman

Positief

Onbekend

sjaak Vos

alles goed

Bert Cillessen

Snelle service en een duidelijk bestelproces.

Niks

Gerrit