Informatie op website

Ruiterkamp VOF

Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?

werkt prima

Arno Nusink

Snelle levering en voldoet aan de verwachting.

Geen opmerkingen. Helder en duidelijk

Kris De Raeymaeker

Heel vlotte service . Ging allemaal erg snel en zoals beloofd .

Het was minder handig om vanuit Belgie te bestellen zonder BTW.
De BTW kwam automatisch mee op alle documenten .

D Rebel

Netjes en correct afgehandeld.

Ik moest even goed zoeken en kijken naar de juiste mesjes voor de frezen waar ik over zat te denken.

robin turkenburg

Prima, goede service

Ik had wat moeite met de zoek functie (hout frees met ronde kop 8mm) , maar de online helpdesk bood hulp

J.W. Teunissen / Jarin klussenbedrijf

Raymond Ravyts

PRIMA

nvt

M Hoogeslag

Alternatieve producten tonen van hetzelfde merk

Berber Jaarsma

Prima en snelle service

ik kon alles goed vinden, dus voor mij geen verbetering nodig