Informatie op website

Bart Cloetens

De Coninck

Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?

Alles OK

Timothy Stuifzand

Goede kwaliteit messen en snelle levering

N.v.t.

Bezoeker

Correct

is ok

Verelst Dany

Snelle en correcte levering

houden zo

jos egberts

Zeer tevreden over dit bedrijf

goede webwinkel,zou zo niets weten wat te veranderen

H de Jager

INvoer van bezorgdres op de website was lastig, Postcode en plaatsnaam kwamen niet overeen ( Plaatsnaam: Minderhout, Gemeente: Hoogstraten). Geen duidelijke verklaring wat fout was.

Levering DHL/Bpost duurt te lang. Verzending 4 april, verwachtte bezorging 14 april

Reactie RS-tools.nl:

Hallo,
Hallo,
U hebt inderdaad de bestelling geplaatst op 7 april, u heeft hierbij gekozen voor Bank Overboeking en hierbij staat vermeld dat de bestelling wordt verstuurd na ontvangst van betaling. We hebben u betaling 8 april ontvangen en de order is bij ons ook 8 april vertrokken.
Helaas is het bij alle pakketdiensten op het moment erg druk door alle online bestellingen en hebben wij dit zelf ook niet in de hand.
We hebben ons best gedaan uw bestelling zo snel mogelijk te versturen!
Over de invoer van uw adres, hier gaan we direct naar kijken wat het probleem is.

De zingende zaag

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

Geen opmerkingen

Gerrit Lettink

Ik kan niet anders zeggen dan dat het super goed en snel is, en hartelijk bedankt voor de fijne medewerking en de snelle levering.

Ik zou het niet weten , want het is al super goed

daan van helsdingen

Geeft veel informatie en ben goed op weg geholpen wat betreft zaagbladen. Ook is er vriendelijk personeel.

Geen idee

Arnold Stroo / AiCad CV

Goed snel geregeld en geleverd

weet niet zo gelijk