Reactiesnelheid (indien van toepassing)

Martine

Perfecte klantenservice

Vriendelijk, behulpzaam en een mooi product!

Dany

Heel tevreden

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, goederen zoals beschreven.

De vries

Stootrubbers besteld

groot assortiment ; snelle levering

Robbie van Sundert

goede prijs-kwaliteitverhouding

Conny den Heijer

Dik tevreden! Bezorger belde mij zelfs nog op om te zeggen dat hij het gebracht had omdat ik onverwacht naar de fysio moest.

Overzichtelijk

Sandy Scheffler

Zeer tevreden en snelle levering

BJ Vis

Top!

Gerard Vroegindeweij

Ik heb nu tweemaal een bestelling geplaatst bij rubbermagazijn.nl. Eenmaal voor de strips bij de deuropeningen van onze camper en eenmaal voor spatbordverbreders van een klassieke BMW. Beide keren... Ik heb nu tweemaal een bestelling geplaatst bij rubbermagazijn.nl. Eenmaal voor de strips bij de deuropeningen van onze camper en eenmaal voor spatbordverbreders van een klassieke BMW. Beide keren ben ik uitstekend geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. De producten voldoen aan de verwachting.

adembenemend groot assortiment en super service

erma van den Hoven

Drempelhulp besteld was snel geleverd

Mooie overzichtelijke website website

Swartelé Wesley

Niet de eerste keer dat ik bestel bij jullie, gewoon correct en mooie prijs. Zelfs voor de grote en zware bestelling laatst - gratis levering! Dat heeft zeker en vast meegeholpen om de doorslag te... Niet de eerste keer dat ik bestel bij jullie, gewoon correct en mooie prijs. Zelfs voor de grote en zware bestelling laatst - gratis levering! Dat heeft zeker en vast meegeholpen om de doorslag te geven.

Echter een kleine opmerking - de levering info komt wel heel laat. Ik kreeg de mail om 11u25 op de dag van de levering dat er tussen 11u en 13u geleverd zou worden. Planningsgewijs niet bepaald handig.

Gratis levering
Mooie prijs