Reactiesnelheid (indien van toepassing)

Zita Van der meulen

Vlotte levering. Voldoet helemaal aan de verwachting.

Juiste info en veel keuze

Derck

particulier gebruik

Zeer vlugge bediening , na 24 uren al geleverd

goede kwaliteit , goede prijs

Berfelo

Onvoorstelbare keuze, direct uit voorraad leverbaar tegen passende prijs

Grote keuze

Gijs

Misleidend,ik heb 14 pakken nodig en had er even 1 besteld om te kijken hoe het ligt omdat hier de goede kleur volgens de foto wel te krijgen is. de kleuren op de foto's komen niet overeen met de... Misleidend,ik heb 14 pakken nodig en had er even 1 besteld om te kijken hoe het ligt omdat hier de goede kleur volgens de foto wel te krijgen is. de kleuren op de foto's komen niet overeen met de geleverde producten, dus gelukkig maar dat ik er 1 gekocht het i.p.v. 14 pakken. let goed op dat de kleuren op de foto's veel lichter zijn dan in werkelijkheid, ik had de tuin vlonder malmo kleur naturel besteld (artikel nummer 31500962) en krijg dronker bruin terwijl op de pak bon malmo staat. de kleur die ik kreeg lijkt erg veel op stavanger donker bruin dus! maar stavanger blijkt nog donkerder te zijn als op de foto. zonde van iedereen zijn tijd die er aan besteed moet worden en kan mijn project weer een week gaan uitstellen.

nog geen

Reactie Rubbermagazijn:

Goedemiddag,
Bedankt voor de terugkoppeling!
Goedemiddag,
Bedankt voor de terugkoppeling!
Wij hebben hierna direct contact gehad en de tegels nogmaals verzonden. Hout is een natuur product en daardoor kunnen de kleuren altijd iets afwijken.
Na meerdere keren toezenden is gebleken dat de juiste tegels naar u toe zijn gestuurd.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Indien wij u nog ergens mee kunnen helpen horen wij graag van u.
Team Rubbermagazijn

Wilma

Snelle reactie en levering. Goed product.

Kwaliteit is altijd goed.

L&D JET TECHNIEK

Snelle service/ correcte prijs

snelle service

Scirocco Delen Eimers

Prima bedrijf, snelle leveringen en goede producten.

Service staat hoog in het vaandel. Na geconstateerd te hebben dat er van 1 artikel te weinig geleverd was werd er niet moeilijke gedaan en werd er zeer snel nageleverd.