Reactiesnelheid (indien van toepassing)

Danny' smet

Bestelling van matten

Duidelijke website

Joep

Mooie producten men supersnelle levering !!

Snelle levering, grote voorraad.

Roeland Wesemael

Goed product maar niet volledig geleverd, op dit moment nog steeds aan het wachten op een deel. Door verkeerde info op website het dubbele besteld en dus ook betaald.

hoge kwaliteit van EVA foam

A z klusdienst

Zeer goed

Snel en goed

AV te G

Snelle levering en prima matten

Duidelijke en snelle website

Ricky

Alles was super maar toch een opmerking de bevestegings rail met haken was krom had een knikje nu ja ik maak daar geen probleem van voor de rest ben ik tevreden

De levering is super snel

Reactie Rubbermagazijn:

Goedemorgen Ricky,
Goedemorgen Ricky,
Bedankt voor het schrijven van een review! Wat vervelend dat de bevestigingsrail met haken een knikje had, onze excuses hiervoor! Na telefonisch contact werd duidelijk dat je vervanging niet nodig vond, daarom hebben wij een deel van het aankoopbedrag teruggestort. Het zou al op je rekening moeten staan.
Wij willen je bedanken voor je feedback en we hopen u in de toekomst weer terug te zien!
Team Rubbermagazijn

Gobanna

Han

Recentelijk kunstof lamellen besteld. volgende dag al geleverd en prima op de hoogte gehouden middels track en trace

goede service en snelle reactie

Jos Groskamp

Mooi product gevonden, sneller afgeleverd dan verwacht

duidelijke website, goede maatgeving

AMR Belgium

Uitstekende service, get what you request !

alles