Reactiesnelheid (indien van toepassing)

G-J in 't Veld

Snelle reactie op mijn vragen en vlotte levering

Overzichtelijk

Roelof

Top bedrijf!

Communicatie en snelle levering

chris

Juiste omschrijving artikels op site en snelle levering

stevige verpakking van het pakket, snelle levering en juiste info op de site

IZICO Belgium nv

Duidelijke communicatie. Snelle levering. Hoe ik de factuur zou ontvangen moest ik even zoeken.

Duidelijke omschrijving van het product

Temmink Bouwprojekten

Top, vlotte en snelle levering

snelle levering

Persoon

Aankoop rubber terrastegels

Duidelijk, meerdere foto's

T Last

Rubber tegeldragers besteld voor het maken van een terras

Overzichtelijke website eenvoudig te bestellen

Magda van der Weel

(Bewerkt)

De tegels zijn mooi. Wel was er een oudere man in zijn eentje die een pellet over drempels moest sjorren. dit lukte niet. De 30 tegels moesten 1 voor 1 naar de lift en daarna naar boven gesjouwd... De tegels zijn mooi. Wel was er een oudere man in zijn eentje die een pellet over drempels moest sjorren. dit lukte niet. De 30 tegels moesten 1 voor 1 naar de lift en daarna naar boven gesjouwd worden. Ik was bang dat deze man het aan zijn hart kreeg, hij was flink aan het hijgen. Ik ben 69 ook was het voor mij een sjouw, ook toen ik het daarna naar mijn balkon moest sjouwen en leggen.

Goede tegels en makkelijk te leggen

Nvt

Prima snelle levering. Wel verkeerde kleur ontvangen, alleen heb ik er geen punt van gemaakt. Levertijdstip zou tussen 8 en 10 en worden gecommuniceerd, maar dat werd veel later.

Complete informatie en goede zoek mogelijkheden.

Reactie Rubbermagazijn:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor je review en feedback! We hebben elkaar even telefonisch gesproken. Vervelend dat je de juiste kleur niet hebt ontvangen en erg jammer dat de communicatie wat betreft de levering niet vlekkeloos is verlopen. Ik ga even uitzoeken waar dat aan heeft gelegen.
We zijn altijd op zoek naar verbeteringen, zo ook op de website. Ik ga er dan ook van uit dat de punten die je hebt genoemd in de toekomst beter te vinden zullen zijn.
Nogmaals bedankt voor je feedback en tijd! Hopelijk zien we je nog eens terug.
Vriendelijke groeten,
Jimmy